Adevarul despre popcornul la microunde! Nu mai mananci niciodata!

Adevarul despre popcornul la microunde! Nu mai mananci niciodata!
Adevarul despre popcornul la microunde! Nu mai mananci niciodata!

In ultimii ani, popcornul clasic (din porumb de floricele), facut pe aragaz, in tuci, a fost inlocuit de popcornul la microunde.

Mai multi medicii au ajuns la concluzia ca popcornul la microunde ne afecteaza sanatatea dupa ce au dignosticat cu diverse boli mai multi pacienti care consumau zilnic mai multe pungi de floricele cu diverse arome.

Unul dintre pacienti a venit la medic cu grave probleme respiratorii. Bolnavul consuma zilnic mai multe pungi de floricele de porumb cu aroma de unt, care prin prepararea la cuptorul cu microunde emanau o substanta aromata numita diacetil.


Potrivit unui expert american, popcornul nu se „opreste” numai la plamani, respectiv floricelele la punga, facute la microunde, pun in pericol fertilitatea.

Ce contine, de fapt, laptele de soia! Nu vei mai cumpara niciodata!

In plus, in cadrul testelor pe animale s-a demonstrat ca substantele pe care le contine popcornul la punga, combinate, pot cauza cancer la ficat, cancer testicular sau pancreatic.


In plus, in urma unui studiu realizat in cinematografele din SUA, a rezultat ca o punga de popcorn de marime medie si o bautura contin aproximativ 1.600 de calorii.

Sursa



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mananci multe prajeli? Te poti imbolnavi de cancer! Cum este posibil!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies