Adevarul despre relatia de dupa Exatlon a Alinei Pana cu Anca Mihailescu! Ce se intampla acum intre cele doua foste concurente | EXCLUSIV

Adevarul despre relatia de dupa Exatlon a Alinei Pana cu Anca Mihailescu! Ce se intampla acum intre cele doua foste concurente | EXCLUSIV
Adevarul despre relatia de dupa Exatlon a Alinei Pana cu Anca Mihailescu! Ce se intampla acum intre cele doua foste concurente | EXCLUSIV

Alina Pana si Anca Mihailescu au fost colege in echipa Razboinicilor de la Exatlon. Nu au fost prietene in competitie, care este insa relatia lor de dupa Exatlon.

 

Anca Mihailescu a fost una dintre cele mai controversate concurente de la Exatlon. Ea s-a certat aproape cu toti colegii sai in timpul competitiei, iar dupa eliminare, scandalul a continuat si in tara.

Intoarsa in tara din competitia Exatlon, Anca a criticat-o cel mai tare pe Alina, pe aceasta jignind-o in numeroase randuri. Nu s-a sfiit sa o vorbeasca urat pe Alina nici in emisiunea WOWbiz, cand pe aceeasi canapea cu ea se afla chiar mama acesteia.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Andreea Arsine a donat din premiul Exatlon finalistei Nicoleta Luncă! ”M-a impresionat povestea ei de viață”! Declarații exclusive ale ”faimoasei”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Dupa ce si Alina Pana s-a intors de la Exatlon, cele doua concurente au avut o confruntare directa la WOWbiz.ro.

A parut atunci ca si-au spus tot ce aveau de spus si ca intre ele lucrurile s-au rezolvat. Nu era insa asa!
Alina si Anca au si participat, alaturi de ceilalti fosti concurenti Exatlon, la cateva evenimente insa acestea apar in aceeasi poza doar atunci cand au trebuit sa faca o poza de grup. Si oricum, Alina se afla intr-o parte, iar Anca in partea opusa.

Citeste si: Augustin Viziru de la Survivor România a devenit tată. Primele imagini cu Maria, fetița actorului

Ei bine, Alina a fost cea care a dezvaluit daca, dupa Exatlon, ea si Anca s-au impacat.
“Intre mine si Anca nu exista nici o relatie. Chiar daca eu sunt o persoana buna, care trece peste multe, cu Anca nu o sa fiu prietena niciodata. Daca se limita doar la jignirile pe care mi le-a adresat mie, poate ca o iertam, dar pentru faptul ca a jignit-o pe mama mea nu o sa fiu prietena cu ea niciodata, iar prezenta ei imi displace.

Au fost, dupa Exatlon, momente in care a trebuit sa fiu la acelasi eveniment cu Anca. Pot spune ca am salutat-o si m-a salutat, am ciocnit un pahar cu ea, dar asta nu inseamna ca mi-a facut placere, am facut-o de dragul echipei de la Exatlon. Si atat!”, a povestit, intr-un interviu, Alina Pana in urma cu cateva zile.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Blush cremos făcut din ingrediente naturale. Oferă o pată de culoare tenului tău

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Andreea Ibacka, apel disperat pe internet: "Ajutor! Au dispărut!”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies