Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica la un an de la primul sezon Exatlon!”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica la un an de la primul sezon Exatlon!”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV
Adevărul despre relația dintre Alina Pană și Ștefan Floroaica la un an de la primul sezon Exatlon!”Nu-mi plac copiii”!!! EXCLUSIV

Alina Pană a făcut declarații privitoare la o legătură amoroasă între ea și Ștefan Floroaica în Republica Dominicană!

 

În primul sezon de la Exatlon, s-a speculat că ar fi existat o relație între Alina Pană și Ștefan Floroaică de la ”războinici”.

Nu este o idilă între mine și Ștefan, este o relație frumoasă bazată pe prietenie și respect. Ne-am sprijinit reciproc, am fost alături unul față de celălalt și la bine, și la greu. Și … am mâncat ciocolată împreună!

Nu-l plac pe Ștefan ca pe un bărbat, nu am o atracție pentru el în “acel” sens, dacă acolo vrem să ajungem. Ștefan este un băiat”, s-a apărat Alina în fața bârfelor, la vremea respectivă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Frumoasa femeie a mai mărturisit reporterilor WOWbiz.ro

în premieră că, deși nu există o relație între ea și Ștefan, de el i-a fost cel mai dor când s-a întors în țară.

“Cel mai dor îmi este de Ștefan. Am dormit în aceeași cameră cu Ștefan, am trecut prin foarte multe împreună, am plâns, am râs, ne-am sprijinit reciproc, ne îmbrățișam la jocuri foarte des. Nu știu dacă lui Ștefan îi este dor de mine, dar ar trebui să-i fie”,  a spus Alina.

Citeste si: Bianca Drăgușanu l-a luat la palme pe Victor Slav! La scenă a asistat și Cătălin Botezatu! Imagini exclusive

Alina Pană vorbește despre legătura cu Ștefan Floroaica! ”Îmi plac bărbații maturi”

Pe de altă parte, nici Ștefan nu a mers pe ideea că s-ar fi înfiripat ceva mai mult între el și apetisanta reprezentantă a Evei în show.

”Nu puteam să am atracție față de fetele din concurs. Ne vedeam de competiție. Nu a existat atracție fizică. Din cauza alimentației proaste, eram slăbiți. Eram doar colegi. Nici ”semnal’ nu prea aveam. Nu există nimic între mine și Alina. Suntem prieteni și atât”, a spus Ștefan pentru WOWbiz.ro.

Totuși, la un an de atunci, Alina Pană vorbește despre legătura cu Ștefan Floroaica într-un mod mai tranșant! ”Nu se putea vorbi de o idilă, nici pe departe.

Am spus-o și o repet, el nu era pentru mine o tentație masculină, chiar deloc. Iar motivul este unul singur din punctul meu de vedere. Nu îmi plac copiii, ci prefer bărbații maturi. Cred că de data aceasta, am spus tot”, a declarat ”războinica” la emisiunea ”Ștafeta mixtă cu Alex și Cornelia” de pe facebook-ul WOWbiz.ro!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Victor Slav către Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”! Și-au aruncat cuvinte grele la filmări

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies