Adevărul despre relaţia dintre Codin Maticiuc şi Gina Pistol! Cei doi s-au iubit acum mai bine de 15 ani!

frumoasa Gina Pistol
Gina Pistol este mai fericită ca niciodată

Cât de mult a iubit-o Codin Maticiuc pe Gina Pistol în perioada în care au format un cuplu? Nimeni îşi mai aminteşte.

Codin Maticiuc a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre toate femeile din viața lui. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, vedeta a oferit detalii picante despre relația pe care a avut-o și cu Gina Pistol.

Ce a spus Codin Maticiuc despre Gina Pistol?

Recent, vestitul Codin Maticiuc a fost provocat de Cătălin Măruță să povestească despre relațiile pe care le-a avut de-a lungul vieții.

Cu un aer nonșalant, vedeta din "Miami Bici" a făcut o scurtă trecere în revistă a femeilor care au contat, cu adevărat, în viaţa lui.

Citeste si: Cum arăta Gina Pistol, până să îl cunoască pe Smiley? Era mai plinuţă și total diferită față de acum! Galerie FOTO

frumoasa Gina Pistol
Gina Pistol este mai fericită ca niciodată[Sursa foto: Captură KANAL D]

În topul lui Codin Maticiuc se află Anna Lesko, Maria Dinulescu, Diana Dumitrescu, dar și Gina Pistol.

Acesta a dat detalii picante despre iubita lui Smiley și a spus că a fost una dintre cele mai pasionale femei din existenţa lui.

Una dintre vedetele care nu au vrut să se atingă de celebrul crai a fost frumoasa Adina Halas.

Codin Maticiuc și Gina Pistol au avut o relație timp de opt luni, când frumoasa prezentatoare era la începuturile carierei sale.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Chiar dacă la momentul actual Gina Pistol este însărcinată cu Smiley, Codin Maticiuc nu s-a sfiit să vorbească despre relaţia cu ea, deşi este de domeniul trecutului...îndepărat.

Citeste si: Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre sarcină: „Mi-a fugit pământul de sub picioare”

Gina Pistol și Smiley
Gina Pistol trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Smiley[Sursa foto: Captură KANAL D]

Trebuie să menţionăm o schimbare radicală în viaţa personală a simpaticului actor. De la titulatura de "crai de Dorobanți", care l-a consacrat, a ajuns la un statut de familist convins, care-şi ţine partenera de viaţă şi copilul departe de scandaluri şi de tumultuosul showbiz. 

Codin Maticiuc a devenit tată de fetiță pe data de 5 aprilie 2019 și spune că aceasta a fost una dintre dorințele pe care le-a avut chiar de la vârsta de 23 de ani.

Protagonistul nostru și-a botezat fetița Smaranda, motivând că acesta este numele mamei lui și că îi place nespus de mult.

Cea care l-a făcut, în sfârșit, fericit şi "bărbat cinstit" pe Codin este Ana Pandeli, o frumoasă brunetă în vârstă de 30 de ani. Ea mai are un copil dintr-o relație anterioară, un băiețel pe nume Mario.

 

 

 

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Codin Maticiuc, in doliu. Una din cele mai dragi fiinte din viata lui a murit: "Imi pare rau ca n-am apucat sa-ti spun..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies