Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!
Adevărul despre relaţia pe care o are Bianca de la Puterea Dragostei cu băiatul care i-a trimis flori în emisiune! Tânărul a mărturisit totul!

Bianca de la Puterea Dragostei nu a vrut să vorbească în emisiune despre Valentin, băiatul care i-a trimis flori în emisiune.

Bianca de la Puterea Dragostei i-a explicat lui Livian de unde sunt florile pe care le-a primit în emisiune. I-a spus că nu vrea să vorbească despre băiatul care a făcut acest gest pentru că ea crede că s-a folosit pentru a-şi face reclamă, pentru că respectivul vorbeşte în vloguri despre ea.

Pe de altă parte, Valentin, băiatul care i-a trimis flori Biancăi în emisiune, este un susţinător al concurentei de la Puterea Dragostei, care a mărturisit că s-a îndrăgostit de ea.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei: ”Zici că ești Viorel al Vulpiței”! Livian a luat foc

Cum şi-a explicat Valentin, gestul de a-i trimite flori Biancăi în emisiunea Puterea Dragostei

Valentin, băiatul care i-a trimis flori Biancăi în emisiune, şi-a declarat dragostea pentru concurenta de la Puterea Dragostei. ”Ca sa inchid gura rautaciosilor,cine crede ca fac asta pentru bani pentru etc imi pare rau ca viata nu v-a oferit si voua poate o persoana care sa stie sa va respecte, admire, ridice

cand este nevoie si ca un simplu gest facut din inima a degenerat asa. Oameni buni, Bianca este o fata cum putine sunt deoarece ok, toti GRESIM nu mai incercati sa pareti oamenii justitiei cand poate si voi ati gresit! Si da fac vlog pentru ca fata asta merita tot ce e mai bun pentru tot ce a patimit in emisiunea aia”, a scris Valentin, care este un susținător al Biancăi.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cel mai îndrăgit cuplu de la Puterea Dragostei s-a despărțit. Anunțul concurentului a frânt inima fanilor

Cât despre florile pe care i le-a trimis, Valentin mărturisește că nu a crezut că-i va face atât de mult rău.

”I-am trimis un coșuleț cu flori, nu un inel de logodnă. Nu este normal ca bărbații să trimită flori fetelor? Nu știam că la finalul biletului va fi scris Valentin Ghiga și se va vedea imediat. Nu am vrut să-i fac rău și toată lumea să sară în capul ei. Am facut acest gest ca semn de pretuire, ca sa-i aduca bucurie. Fiecare femeie este fericita cand primeste flori”, este mesajul lui Valentin, care sustine că este îndrăgostit de Bianca. 

Citeste si: Bătaie fără precedent la Puterea Dragostei! „Daiana a aruncat cu o vază în ea, a scuipat-o și a tras-o de păr pe Ella” Scene șocante din culisele emisiunii!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Care este de fapt relaţia lui Valentin cu Bianca de la Puterea Dragostei

Valentin, băiatul care i-a trimis flori Biancăi în emisiune, a mărturisit şi care este relaţia lui cu frumoasa brunetă concurentă la Puterea Dragostei. Valentin a spus că Bianca l-a blocat pe conturile de socializare după ce a aflat că este îndrăgostit de ea. ”Da, m-a blocat pe Instagram și nu cred că vede nici vlogurile pe care le fac pentru ea”, a mărturisit Valentin, la întrebarea pusă de un amic.

El a declarat că probabil Bianca nu a mai vrut ca Livian să interpreteze în vreun fel relația lui cu Bianca, dacă vede cumva un mesaj de la acesta.

Citeste si: Andreea Mantea, în al nouălea cer alături de iubit: „În fiecare zi el…”

 Totuși, după ce i-a trimis coșul cu flori Biancăi în emisiune, Valentin a mai avut o postare în care-și exprima sentimenetele pentru concurenta de la Puterea Dragostei: ”Daca as fi avut o floare pentru fiecare moment in care m-am gandit la tine, as putea sa ma plimb prin propria mea gradina pentru totdeauna”. Iar amicii săi i-au trimis numeroase mesaje de susținere. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ella părăsește casa Puterea Dragostei după ce a fost bătută de Daiana?! "Mă voi duce la Poliţie, în România"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies