Adevărul despre sarcina îndrăgitei Gabriela Cristea! Vezi dacă a făcut sau nu tratamente de fertilizare! "Situaţie intimă şi dureroasă" | DEZVĂLUIRI

Adevărul despre sarcina îndrăgitei Gabriela Cristea! Vezi dacă a făcut sau nu tratamente de fertilizare!
Adevărul despre sarcina îndrăgitei Gabriela Cristea! Vezi dacă a făcut sau nu tratamente de fertilizare! "Situaţie intimă şi dureroasă" | DEZVĂLUIRI

Gabriela Cristea, cum a reuşit să rămână gravidă a doua oara? Vedeta e în al nouălea cer.

 

Gabriela Cristea va deveni din nou mămică şi este în al nouălea cer. Vedeta în vârstă de 44 de ani este însărcinată în 19 săptămâni şi spune că se consideră binecuvântată pentru tot ceea ce are.

Ei bine, chiar dacă s-a speculat că prezentatoarea tv ar fi rămas gravidă a doua oară în urma unor tratamente de fertilizare, apropiaţii ei susţin că totul s-a întâmplat natural, la fel ca la prima sarcină.

După ce a născut-o pe superba Victoria Margot, Gabriela Cristea a ţinut să precizeze, clar, că, deşi a făcut tratamente de fertilizare, a rămas însărcinată la câteva luni dupa ce le-a încheiat, deci, pe cale naturală.

Gabriela Cristea, cum a reuşit să rămână gravidă a doua oara? "Medicina a făcut minuni"

" Doamnă, vă rog să îmi arătaţi acele declaraţii.

Vorbiţi prostii, nu am cum să spun un lucru care nu mi s-a întâmplat. Niciodată nu am avut o problemă din a recunoaşte că fac tratament pentru copil la momentul la care am făcut. Este adevărat că nu am discutat foarte mult pe această temă pentru că mi s-a părut o situaţie mult prea intimă şi dureroasă, (femeile care au trecut prin experienţe similare stiu ce zic) dar nu am cum să le “vând” doamnelor care îşi doresc să aibă un copil nu ştiu ce tratamente sau să le dau speranţe deşarte în condiţiile în care ele chiar se agaţă de
orice într-o asemenea situaţie. Vă rog să vă păstraţi bunul simţ şi să nu mai faceţi afirmaţii pe care să mi le atribuiţi pentru că habar nu aveţi cam câte speranţe puteţi nărui. În rest, vă doresc sanătate multă şi sper să nu treceţi prin aşa o situaţie
", i-a răspuns Gabriela Cristea în urmă cu un an unei femei care i-a reproşat că nu spune adevărul când afirmă ca a rămas gravidă pe cale naturală.

 

" Le încurajez pe toate femeile să meargă la doctor pentru că medicina a făcut minuni în multe familii, însă asta nu înseamnă că natura nu poate să lucreze de la sine, aşa cum a fost în cazul meu atunci când renunţasem să mai sper", a mai spus vedeta.
 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum recunoşti personalitatea tipului cu care ieşi, în funcţie de cum te sărută

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies