Adevarul despre uleiul de peste. Ce efecte are asupra sanatatii

Adevarul despre uleiul de peste. Ce efecte are asupra sanatatii
Adevarul despre uleiul de peste. Ce efecte are asupra sanatatii

Suplimentele din ulei de peste s-au dovedit a fi unele din cele mai des utilizate medicamente dietetice din comert, in mare parte datorita cercetarilor medicale care au facut legatura intre dietele bogate in peste si posibilitatile scazute de dezvoltare a bolilor de inima.

Un nou raport de mare amploare, care grupeaza si analize din studii clinice, care implica mii de pacienti, a constatat ca administrarea de suplimente care contin acizi grasi omega-3 nu reduce riscul declansarii problemelor cardiovasculare ulterioare la bolnavii care sufera deja de afectiuni cardiovasculare.

Cercetarile au implicat doar studiile de cea mai buna calitate si au inclus un total de 20.485 de pacienti cu antecedente de boli cardiovasculare.

Bolnavii cardiaci din studiile clinice au fost tratati cu suplimente de ulei de peste purificat, timp de cel putin un an si scopul a fost sa se stabileasca daca acizii grasi omega-3 au avut vreun efect asupra riscului ulterior de probleme cardiovasculare majore, cum ar fi atacul de cord, accidentul vascular cerebral, angina pectorala si insuficienta cardiaca.

Citeste mai multe aici.
 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Slabeste 4 kilograme pe saptamana cu dieta cu ceapa rosie

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies