Morcovii baby au devenit un aliment de baza in dita copiilor in America de Nord, chiar daca nu seamana cu morcovii obisnuiti, sunt mai portocalii si mai rotunjiti la capete.
Consumatorii nu doresc fructe si legume urate, asa ca tot ce nu indeplineste conditiile este aruncat. Morcovii baby de pe piata sunt, de fapt, morcovi taiati in bucati mici, curatat de coaja si aranjati ca sa arate bine.
Adevaratii morcovi baby sunt cei care sunt scosi din pamant inainte de a creste. Se vand cu pamant pe ei pentru a demonstra ca sunt morcovi reali.
Citeste si: Bautura care iti distruge viata sexuala! O consumi si tu in fiecare zi!
Pentru a arata asa bine si pentru a se pastra atat de mult timp, morcovii baby "falsi" sunt scufunati intr-o solutie de apa si clor inainte de a fi impachetati. Clorul este folosit pentru a limita riscul de intoxicatie cu bacterii precum E.Coli. Clorul insa poate creste riscul de cancer.