Adina Alberts, mărturisiri neașteptate despre nefericirea produsă chiar de mama ei! „Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă.”

Adina Alberts, mărturisiri neașteptate despre nefericirea produsă chiar de mama ei! „Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă.”
Adina Alberts, mărturisiri neașteptate despre nefericirea produsă chiar de mama ei! „Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă.”

Adina Alberts a vorbit despre nefericirea ei pe care a trăit-o în adolescență, legată de anumite aspecte din familie.

Adina Albert, cunoscută drept “chirurgul vedetelor”, și-a deschis sufletul, în urmă cu un an, în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, și a vorbit despre nefericirea pe care a considerat-o dată de mama ei. Aceasta a recunoscut că s-au întâmplat anumite lucruri în adolescența ei care au făcut o să-și schimbe total starea, iar psihologul i-a recomandat să aibă o discuție cu cea care i-a dat naștere.

Astfel, mama ei i-a recunoscut anumite greșeli din trecut. A mărturisit că a ajutat-o să depășească momentul și să știe cum să reacționeze în viața ei de mamă. Chiar dacă fiica ei are doar opt ani, spune că știe să-și ceară scuze atunci când greșește în fața ei.  “Da (nr. Că nefericirea ei a fost din cauza mamei sale)  Psihologul mi-a zis că trebuie neapărat să fac o discuție cu mama, să intrăm în detaliile din acel moment din adolescența mea.
Mama a recunoscut că a greșit, și-a cerut scuze și cred că acesta a fost un moment foarte important pentru că am realizat că și mamele pot greși. Și scuzele acestea chiar sunt un pansament pentru suflet. M-a ajutat să depășesc momentul și eu în viața mea de mama. Deși fetița mea are doar opt ani, și eu am obiceiul să îmi cer scuze atunci când greșesc fără niciun fel de problemă.
Eu consider că orice om trebuie să-și ceară scuze atunci când greșește, atunci când realizează că a greșit.”
, a  spus Adina Alberts.

Ce spune Adina Alberts despre greșelile mamei sale față de ea

Citește și: Cum a reușit Adina Alberts să își regăsească echilibrul în viață. Medicul a vorbit despre schimbarea majoră din viața ei. „Nu realizam de ce eram atât de nefericită și de ce nu-mi găseam împlinirea”

Adina Alberts
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim! „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”

Medicul a recunoscut că a fost o perioadă destul de dificilă, deoarece mama ei a fost foarte severă cu ea.

Nu știe dacă a avut sau nu dreptate, însă nu consideră că a fost tocmai un model din acest punct de vedere și speră ca ea să nu facă aceleași lucruri cu fata ei.  “A fost o perioadă foarte dificilă, mama a fost foarte severă din punctul acesta de vedere. A avut dreptate, poate că nu. Așa era vremurile respective. Eu nu o să fiu cum a fost ea.
Nu a fost un model, nu e un model bun de mamă. Eu sunt cu totul altfel. Sper din tot sufletul să nu greșesc și să crească, să înflorească și să-și găsească potențialul cât mai repede datorită acestei educații pe care i-o dau.”,
a mai povestit Adina Alberts.

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Adina Alberts
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Rețetă sănătoasă de pâine! Doctorul Adina Alberts ne învață cum trebuie să arate făina pe care o folosim! „Pâinea poate fi și foarte toxică, dacă nu știm exact ce conține.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este românca ce a impresionat la nunta cu un milionar indian, îmbrăcată din cap până în picioare în aur

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies