Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de BEAUTY ne învaţă cum să ne protejăm tenul. Vezi care sunt soluţiile moderne, dar şi cele mai eficiente tratamente "băbeşti". VIDEO EXCLUSIV!

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de BEAUTY ne învaţă cum să ne protejăm tenul. Vezi care sunt soluţiile moderne, dar şi cele mai eficiente tratamente
Adina Alberts, specialistul kfetele.ro în materie de BEAUTY ne învaţă cum să ne protejăm tenul. Vezi care sunt soluţiile moderne, dar şi cele mai eficiente tratamente "băbeşti". VIDEO EXCLUSIV!

Adina Alberts este unul dintre cei mai buni medici esteticieni din Romania.

 

Vremea primavaratica din timpul zilei nu trebuie sa ne pacaleasca. Suntem la mijlocul toamnei, iar in curand, usor-usor, se va instala iarna friguroasa. 

 

Ei bine, pentru sezonul rece trebuie sa ne pregatim nu numai garderoba, ci si tenul, doamnelor, domnisoarelor si, de ce nu, domnilor. 

 

Reputatul medic estetician Adina Alberts, specialistul kfetele.ro in materie de beauty, ne invata cum sa ne protejam pielea faciala, cum sa prevenim aparitia ridurilor, dar si cum se ingrijeste tenul cu tendinte de ingrasare. 

 

"Tenul nostru a avut de suferit in timpul verii din cauza expunerii la razele solare, iar acum trebuie sa ne ocupam de hidratarea lui.

Trebuie sa fim perseverenti si consecventi si sa aplicam produse pe care nu le-am aplicat zi de zi. Prima oara voi vorbi despre tenul uscat, predispus la ridare rapida, pe care e nevoie sa-l ingrijim chiar si de doua ori pe zi. Putem sa folosim produse din comert, dar si masti preparate din elemente din frigiderul nostru cum ar fi galbenusul de ou sau drojdia de bere. Untul de Shea este de asemenea foarte bun, dar avem si posibilitatea de a ne prepara in farmacii creme adresate tenului uscat.
Mai sunt niste mici secrete...Se ne spalam doar cu apa rece, sa nu folosim prosoape sau masti abrazive, sa apelam, din cand in cand, la o infuzie cu musetel si o "sesiune" de aburi, cum faceau bunicii nostri pe vremuri. Toate sunt benefice si, aplicate consecvent, pot sa imbunatateasca starea tenului cu tendinta la uscare.

 

Tenul cu tendinte de ingrasare este mai usor de intretinut dintr-o anumita perspectiva.

Nu se rideaza, are porii deschisi si este mereu uleios. Problemele ar fi punctele negre, cosurile...De acest tip de ten trebuie sa avem grija in special vara. Bicarbonatul e sfant si se aplica pe pielea faciala sub forma de masti. Putem sa apelam si la o gama de lasere in clinici de specialitate, lasere care trateaza porii deschisi. Nu putem insa sa inchidem porii de tot, ca atunci apare acneea", a declarat medicul estetician Adina Alberts, specialistul kfetele.ro
in materie de beauty.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Şi-a sărutat copiii de noapte bună, apoi a căzut din picioare şi a murit. Cazul care a şocat o ţară întreagă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies