Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”

Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”
Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe beauty, a descoperit cel mai bun tratament împotriva căderii părului. “Nu am mai avut niciodată probleme”

Medicul Adina Alberts a descoperit un tratament- minune împotriva căderii părului. L-a cumpărat din Dubai.

Adina Alberts, unul dintre cei mai bine cotaţi medici esteticieni din România, este pasionată de călătorii şi a văzut aproape toată lumea. 

Ei bine, acesta este un subiect pe care merită să-l discutăm cu ea pe îndelete într-o zi, dar astăzi vă vom dezvălui doar tratamentul minune împotriva căderii părului pe care protagonista noastră l-a descoperit întâmplător, în vacanţă, în Emiratele Arabe Unite.

Adina Alberts, specialistul kfetele.ro

în materie de beauty, ne împărtăşete în cele ce urmează o soluţie mai mult decât eficientă pentru problema apăsătoare cu care ne confruntăm toate la un moment dat: pierderea masivă a podoabei capilare. 

"A fost o întâmplare că am descoperit acest tratament. M-am confruntat şi eu cu problema căderii părului şi am încercat tot ce se putea. Ei bine în urmă cu ceva timp am intrat intr-o farmacie, în Dubai, şi am vrut să-mi cumpăr nişte fiole pe care le foloseam în perioada aceea.

Farmacista mi-a zis însă, insistent să incerc alt produs. La început m-am uitat ciudat, dar până la urmă am zis "hai să încerc"... şi am început să  folosesc acele fiole care-mi fuseseră recomandate. Mi-am dat seama, după câteva luni, că acest tratament era mult mai bun decât tot ce testasem până atunci. Când m-am întors in Dubai, în vacanţă, mi-am făcut aprovizionarea. Fiolele  se numesc "hair aid", iar de când le-am descoperit nu am mai avut niciodată probleme cu părul.
Am încercat să mi-l achiziţionez online, dar a fost imposibil să-l comand... Am apelat la o cunoştinţă care mi l-a adus, în valiză. Am dat sfoară în ţară pentru că multe femei se confruntă cu problema căderii părului şi ar fi minunat dacă am reuşi să aducem acest produs în Romania”,
a declarat specialistul kfetele.ro în materie de beauty.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Dr. Adina Alberts, specialistul Kfetele.ro pe BEAUTY: Cum trebuie prevenite ridurile tenului în mod corect

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies