Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii:
Adina Buzatu, prima reactie dupa moartea lui Razvan Ciobanu! Ce spune despre ipoteza sinuciderii: "Ma socheaza vestea asta!"

Adina Buzatu a fost socata sa afle ca Razvan Ciobanu a murit in urma unui accident rutier.

Prietena cu regretatul Razvan Ciobanu, Adina Buzatu a intervenit prin telefon la Romania TV si a facut primele declaratii despre moartea creatorului de moda si a comentat si ipoteza anchetatorilor-sinuciderea.

Citeste si: Declarația exclusivă a lui Cătălin Botezatu despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "Nu merita să plece"

Citeste si: Declarația exclusivă a Ralucăi Bădulescu despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "Sunt șocată. Nu îmi vine să cred"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Declarația exclusivă a lui Teo Trandafir despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "Gândul meu se îndreaptă către mama lui"

Citeste si: Ultima postare pe Facebook a lui Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a murit în a doua zi de Paște, într-un accident rutier

"Nu pot să fac speculaţii. Cert este că nu l-am mai văzut pe Răzvan de două luni.

A mai fost la mine la magazin de câteva ori, dar nu ne-am nimerit la momentul respectiv. E o ştire şocantă, îmi pare foarte rău. Îl cunosc foarte bine, a fost elevul mamei mele înainte să devină designer. Apoi, ne-am revăzut şi ne-am cunoscut mai bine datorită profesiei noastre. Mă şochează vestea aceasta. Nu trebuie să facem speculaţii, nu cred că este sinucidere", a spus Adina Buzatu la Romania TV.

Razvan Ciobanu a murit in a doua zi de Paste

Razvan Ciobanu a murit in aceasta dimineata, in a doua zi de Paste. Creatorul de moda a pierdut controlul masinii pe care o conducea, a iesit de pe carosabil si s-a izbit de copaci. Un fermier l-a descoperit si a sunat la 112. Razvan Ciobanu a fost pronuntat mort de medicii de pe ambulanta sosita la fata locului.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Declarația exclusivă a Ralucăi Bădulescu despre moartea lui Răzvan Ciobanu: "Sunt șocată. Nu îmi vine să cred"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies