Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control? "Mă apuca noaptea foamea, luptam să slăbesc!"

Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control?
Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut. Cum a reușit marele stilist să o țină sub control? "Mă apuca noaptea foamea, luptam să slăbesc!"

Există nenumărate tinere care se confruntă cu o problemă de greutate, iar printre acestea s-a aflat și Adina Buzatu, în trecut.

Adina Buzatu este cel mai cunoscut stilist, specializat în vestimentație masculină și fondatorul unui renumit brand de haine. Recent, aceasta a fost invitată în cadrul podcast-ului Super Oameni, acolo unde au fost dezbătute mai multe aspecte legate de viața sa profesională, dar și personală. Astfel, Adina Buzatu a dezvăluit faptul că aproape toată viața sa a oscilat, în ceea ce privește greutatea sa.

Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate

Citește și: Investițiile pe care Adina Buzatu le face pentru a-și menține frumusețea: “Întotdeauna fac lucruri pentru mine.”

adina buzatu haine
Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Ce spune Adina Buzatu despre haine. Ce dorește să îi învețe pe oameni prin articolele vestimentare: “Ținuta nu-l face pe om, dar îl conturează.”

Deși cei din jur observau schimbările de greutate pe care Adina Buzatu le-a avut de-a lungul anilor, nimeni nu știa că aceasta se confruntă de fapt cu o problemă. Aceasta a reușit să o rezolve, după câteva ședințe cu un specialist.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Uite am să vă dau un exemplu, toată lumea mă întreabă dacă am slăbit, deci toată lumea în ultimii ani de zile: „Ai slăbit, ai slăbit, ești slabă, bravo!”. Am să vă spun un secret, e un secret ăsta. Toată viața mea făceam sport, mâncam ok, slăbeam, mă simțeam bine, eram fit, mă apuca așa o stare de bulimie, doream parcă să mă îngraș. Mă, era ceva peste puterea mea, efectiv mă apuca noaptea foamea, mâncam, mâncam dulce și reveneam la o greutate mai mare, iarăși luptam să slăbesc.

Într-o transă, la un moment dat cu psihologul respectiv, mi-am dat seama că eu îmi doream să fiu ca mama și mama era rubensiană, tatăl meu era suplu și maică-mea când eram mică, îmi zicea: „Tu ești ca tatăl tău!”. Ea îmi zicea cu dragoste, dar vezi, copiii înțeleg cu totul altceva, deci ea îmi spunea cu dragoste: „Tu ești ca tatăl tău, adică tu ești slabă!”. Eu ziceam, ar trebui să fiu mai rotundă, ca mama și toată viața mea am oscilat în situația asta până în momentul în care am realizat, în momentul în care am realizat și am
lucrat pe tema asta, nu mai avut oscilații și de atunci toată lumea: „Ai întinerit, arăți foarte bine, ai slăbit!”. Într-adevăr sunt mai suplă, intru în jeanși mărimea S, XS, dar greutatea o am practic aceeași, doar că s-a așezat altfel totul pe mine, nu mai în lupta organismului de a depune doar pentru că își dorește să intre într-un standard pe care copilul din mine și-l imaginase atunci. Deci e o chestiune...
te șochează și nu se pune problema, mama mă iubește, mă adoră, o ador și eu pe ea, taică-meu nu mai vorbesc, că și el mă iubea, deci nu. Am trăit într-o familie frumoasă, dar uite vezi, un cuvânt pe care adultul nu-l realizează.
”, a declarat Adina Buzatu, în cadrul podcast-ului menționat anterior.

marele stilist
Adina Buzatu s-a confruntat cu o problemă de greutate, în trecut.[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce spune Adina Buzatu despre haine. Ce dorește să îi învețe pe oameni prin articolele vestimentare: “Ținuta nu-l face pe om, dar îl conturează.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies