Adina Buzatu, sfaturi pentru toate femeile! Cum îţi imbraci partenerul la evenimentele din primăvara-vara 2019

Adina Buzatu, sfaturi pentru toate femeile! Cum îţi imbraci partenerul la evenimentele din primăvara-vara 2019
Adina Buzatu, sfaturi pentru toate femeile! Cum îţi imbraci partenerul la evenimentele din primăvara-vara 2019

Adina Buzatu a oferit sfaturi preţioase de fashion pentru Kfetele.ro. Iată cum trebuie să se îmbrace bărbaţii în primăvara-vara 2019.

"În primul rând nu îl asortezi cu tine! Ei nu sunt un accesoriu pe care îl iei cu tine. Ţinutele voastre trebuie să fie complementare, sa va asortaţi stilistic. Cel mai elegant este un papionat făcut manual, din mătase, înnodat, să stea bufant şi trebuie să se mişte la gât. Vă recomand culori vii, frumoase la sacou şi cu pantaloni negri. Cel mai frumos la un bărbat este un costum negru, este un must-have în garderoba fiecărui bărbat.

Se poartă bulinele

Mai mult, vă puteţi juca cu batista pe care partenerul vostru o poartă la sacou. O batistă colorată schimbă imediat. Se poartă şi eşarfă şi papion sau cravată la gât. Însă, puteţi opta pentru a nu avea nimic la gât şi alegeţi o batistă colorată. Un lucru foarte important, papionul şi batista trebuie să fie complementare, nu aceeaşi culoare, ci să se regăsească culorile la ambele.

Mai mult, alegeţi ciorapi negri lungi", a spus Adina Buzatu pentru Kfetele.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Sfaturi pentru bărbaţii plinuţi

"Bărbaţii plinuţi trebuie să poartă bretele şi nu curea, astfel vor arăta mai slabi. Mai mult, trebuie să poarte sacou cu un singu nasture.

Nu purtaţi foarte larg, nu purtaţi foarte mulat. Hainele trebuie să urmeze linia corpului. Bărbaţii plinuţi trebuie să aleagă cravată pentru că îi subţiază", a mai spus Adina Buzatu.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

ULTIM MOMENT! "Mihai Constantinescu a ieșit din comă"! Ce spun apropiații artistului aflați la Spitalul Floreasca

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies