Liviu Dragnea a făcut furori în mediul online și a avut parte de reacții mixte. De la glume despre cazierul său judiciar și viața din spatele gratiilor, până la asemănări cu Jamila și alte celebrități, internauții s-au întrecut pe ei înșiși în comentariile pe care le-au lăsat pentru fostul politician.
Până acum, fostul politician a gătit rețete de post și susține că vrea să folosească doar ingrediente românești în mâncarea pe care o gătește.
Citește și: „Trebuie să mă răzbun” Joshua Castellano, despre incendiile din clubul Bamboo
Nutriționiștii i-au analizat rețeta lui Liviu Dragnea
În ultimele două zile, internetul a fost inundat de imagini care îl ironizează pe Liviu Dragnea pe Facebook, Instagram și TikTok.
Nu au lipsit nici comparațiile cu Jamila, dar nici glumele despre cazierul său judiciar și scandalurile în care a fost implicat.
După ce postarea sa a stârnit revoltă în mediul online, jurnaliștii de la WOWbiz.ro au stat de vorbă cu nutriționistul Ana Maria Demetrescu pentru a o întreba cât de sănătoase sunt produsele pe care le pregătește Liviu Dragnea și dacă sunt preparate corect.
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Ce spun nutriționiștii despre rețetele lui Liviu Dragnea
Ana Maria Demetrescu, nutriționist, a analizat videoclipurile postate de Liviu Dragnea și a avut o părere foarte siniceră despre cum gătește fostul politician preparatele de post.
„Din punct de vedere nutrițional, am văzut că sunt rețete de post, deci optează pentru rețetele de post. Adoptă și promovează o alimentație mai sănătoasă, așa cum spune chiar el, ceea ce este ok. Faptul că folosește uleiul de măsline pentru gătit, a și specificat că având o plită electrică nu îl duce la punctul de ardere, este foarte bine. Știm că uleiul de măsline nu are un punct termic ridicat și nu este recomandat la prăjit, în cazul în care nu putem să îi controlăm temperatura. Plus de asta, există uleiuri care pot fi folosite pe aragaz, acolo unde avem flacără și nu putem să controlăm temperatura. Ca și combinații, ele sunt ok pentru că sunt rețete de post. Am văzut că a pus puțin cam mult ulei, dar trăgând atât de multe legume la tigaie s-a absorbit rapid și nu cred că ar fi fost o problemă, deci per total este ok. Este ok că el promovează alimentele sănătoase și este ok că vrea să folosească și să promoveze legumele autentice românești. Știm că legumele și fructele din țara noastră sunt mult mai benefice pentru noi, pentru că în ADN-ul nostru suntem obișnuiți oarecum cu această alimentație și acești nutrienți", a mărturisit Ana Maria Demetrescu, pentru WOWbiz.ro.
Ce putea să facă mai bine Liviu Dragnea la gătit
În ceea ce privește gătitul, Ana Maria Demetrescu are un sfat pentru Liviu Dragnea, și anume că ar fi mai bine ca orezul să fie integral, sălbatic, dar și dacă este bob lung este ok, având în vedere că rețeta nu se adresează persoanelor cu surplus de greutate.
„Orezul ar fi ok să fie integral, sălbatic, dar și dacă este cu bob lung este ok, având în vedere că nu se adresează persoanelor cu surplus de greutate sau persoanelor care au probleme cu diabetul, ci pur și simplu gătește românește, pentru orice om. În concluzie sunt ok ca și preparate de post, găsim puțini carbohidrați, puțină proteină. Folosește condimente naturale, ceea ce este un lucru bun. Vorbim de cimbru, pătrunjel, fără alți aditivi", a mai adăugat ea, pentru WOWbiz.ro.