Adrian de la Puterea Dragostei, mărturii incredibile: ”Am lăsat-o gravidă”

Adrian de la Puterea Dragostei, mărturii incredibile: ”Am lăsat-o gravidă”
Adrian de la Puterea Dragostei, mărturii incredibile: ”Am lăsat-o gravidă”

Adrian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a făcut mărturisiri incredibile într-un vlog.

Adrian, fostul concurent de la Puterea Dragostei, a făcut un vlog în care a vorbit despre viața lui. Cu bune și cu rele, Adrian a reușit să își facă un drum în viață, chiar dacă de multe ori a avut obstacole în calea fericirii sale. Partenerul Larisei de la Puterea Dragostei a vorbit sincer și deschis despre câteva părți din viața lui care l-au marcat, dar din care a învățat foarte multe!

”Am mai evoluat între timp. În clasa a 11-a am avut o altercație cu un coleg care s-a lăsat cu un dosar penal. Mă rog, până la urmă am scăpat. Era cam grav dacă se ajungea mai departe, nu mai eram aici. În clasa a 12-a m-am dus... eram spart, chiuleam foarte mult, mi-am făcut gagici, relații, sex, nebuneli. Tipa cu care eu m-am dezvirginat a rămas însărcinată și a fost și acolo o nebunie mare, mama a făcut atac de panică când a auzit.

A durat vreo șase luni până să-și revină din șocul acesta. Și îmi cer iertare. Am început să le fac probleme alor mei, am terminat liceul și nu am intrat în BAC. Eram unul dintre cei mai buni elevi ai liceului de arhitectură. În clasa a 9-a făceam proiecte de a12-a”, a povestit Adrian într-un vlog.

Citeste si: Horoscop miercuri, 24 iulie. Dezastru pe toate planurile pentru o zodie! Nu se mai termină!

Citeste si: Povestea impresionantă a fetiței gravide din imagine. Floricuța a intrat când avea 3 ani într-un centru de plasament

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Horoscopul ARAB. Ce nu știai despre tine, e dezvăluit AICI!

Citeste si: Rugăciunea pe care Arsenie Boca o rostea mereu. Face miracole!

Citeste si: Horoscop. Cuplul PERFECT al zodiacului. Rămân împreună toată viața

Citeste si: 10 citate motivaționale de la Osho. Tot ce trebuie să știi despre viață de la celebrul filosof

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Horoscopul ARAB. Ce nu știai despre tine, e dezvăluit AICI!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies