Adrian Minune, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa: „Normal, părinții trebuie să își crească copiii, iar eu mi-am crescut părinții.”

Adrian Minune, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa: „Normal, părinții trebuie să își crească copiii, iar eu mi-am crescut părinții.”
Adrian Minune, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa: „Normal, părinții trebuie să își crească copiii, iar eu mi-am crescut părinții.”

Manelistul a avut o copilărie încercată de lipsurile materiale.

Adrian Minune este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați interpreți de manele de la noi din țară, care a ajuns în cel mai înalt punct al carierei sale, putând să obțină tot ceea ce își dorește. Astfel, artistul cu siguranță că nu duce grija zilei de mâine, oferindu-i familiei sale tot ceea ce i-a lipsit lui în copilărie.

Din păcate, însă, atunci când vine vorba de copilărie, Adrian Minune își aduce aminte cu lacrimi în ochi despre cât de greu i-a fost să treacă peste lipsurile materiale și cum a fost nevoit să

preia el conducerea familiei încă de la vârsta de 6 ani.

Invitat în cadrul podcastului moderat de Bursucu, artistul și-a deschis sufletul și a vorbit despre toate acestea întâmplări din viața lui.

Citește și: Adrian Minune, despre dezamăgirile pe care le-a avut de-a lungul vieții: „Nu poate să mă mai dezamăgească nimeni. Am fost dezamăgit când eram copil.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Adrian Minune, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adrian Minune, mărturisiri dureroase despre momentul în care soția sa, Cati, a avut probleme de sănătate: „Am intrat peste ea în rezervă, înainte să intre în operație. A ajutat-o enorm.”

Adrian Minune a fost nevoit să își întrețină familia

Adrian Minune, dezvăluiri dureroase despre copilăria sa
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]

Încă de la vârsta fragedă de doar 6 ani, artistul a început să lucreze.

Astfel, el însuși a devenit sursa de venit a familiei sale, reușind să aibă grijă de părinții săi. Toate aceste întâmplări au avut un impact semnificativ asupra copilăriei artistului, de care își aduce aminte cu durere în suflet.

Strictul necesar să zic că l-am avut, dar la părinții mamei. La bunicii din partea tatălui am fost amărât. În partea cealaltă am avut strictul necesar.

Ce înseamnă amărât? De Moș Nicolae nu a mai venit și cu o cămașă, a venit doar cu ciorăpei. La vârsta de 6 ani am început să fac bani. Eu am fost un copil care mi-am crescut părinții. A fost foarte greu. Normal, părinții trebuie să își crească copiii, iar eu mi-am crescut părinții. Înainte să cânt, am găsit 10 lei și am umplut ghiozdanul de pâine. Nu mi-am luat mie nimic.
Așa am simțit. Probabil că așa am crescut, așa am văzut. Voiam să egalez ceea ce lipsește sau să umplu ceea ce lipsește
.”, a povestit Adrian Minune.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Oana Lis a fugit de acasă în adolescență! Soția lui Viorel Lis a vorbit despre familia sa: „Nu avea nimeni grijă de mine. Făceam lucruri care m-ar fi pus în pericol.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies