Adrian Mutu, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei sale: „Decesul mamei mele m-a făcut să deraiez. Sunt încă în perioada de negare.”

Adrian Mutu, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei sale: „Decesul mamei mele m-a făcut să deraiez. Sunt încă în perioada de negare.”
Adrian Mutu, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei sale: „Decesul mamei mele m-a făcut să deraiez. Sunt încă în perioada de negare.”

Fostul jucător de fotbal a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere sentimental.

Adrian Mutu, în vârstă de 45 de ani, s-a de o carieră de succes în lumea fotbalului, pe care și-a construit-o cu mult muncă. Astfel, în timpul carierei sale de fotbalist, Adrian Mutu, supranumit Brilliantul, a fost unul dintre cei mai buni marcatori din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi.

Fostul jucător de fotbal a avut performanțe remarcabile și în calitate de antrenor, însă în ultimul timp s-a retras din lumea fotbalului, bucurându-se de o perioadă de refacere alături de familia sa.

Din păcate, însă, această perioadă a fost provocată de un eveniment extrem de dureros din viața antrenorului, decesul mamei sale.

Invitat în cadrul podcastului „iAM Ștucan”, Adrian Mutu și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre pierderea femeii care i-a dat viață și cum l-a afectat acest eveniment în viața profesională, dar și personală.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adrian Mutu, devastat după decesul mamei sale

Citește și: „Eu cred că vârsta cea mai frumoasă e de la 40 la 50 pentru un bărbat. La 23 de ani ești doar un copil mic pe acolo care te zbați.” Adrian Mutu, despre fotbal și despre cea mai frumoasă vârstă

Adrian Mutu, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei sale
Adrian Mutu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Iubirea ta o voi purta în mine până la sfârșitul zilelor.” Adi Mutu este în doliu, după ce mama lui s-a stins din viață

Antrenorul a dezvăluit că a fost extrem de afectat de pierderea mamei sale, fiind nevoit să își ia o perioadă de pauză, în care să își pună gândurile în ordine.

Astfel, Adrian Mutu mărturisește cu durere în suflet că încă se află în perioada de negare și nu poate momentan să se obișnuiască cu ideea că mama lui nu mai există.   

 „ A fost pe plan personal un an dificil, cu decesul mamei mele. Pe plan mental aveam nevoie de o relaxare. Aveam nevoie de această relaxare, de a-mi încărca bateriile. Eu fiind mămos de mic, decesul mamei mele m-a făcut să deraiez puțin după linia asta dreaptă și puternică în care eram din punct de vedere mental.

A trebuit, am nevoie și am avut nevoie de o pauză. În momentul ăsta sunt bine, m-am refăcut. Sunt niște luni grele. Sunt încă în perioada de negare, nu îmi vine să cred, dar încet-încet încep să mă obișnuiesc cu ideea că ea nu mai este printre noi.”, a declarat antrenorul.  

Adrian Mutu, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei sale
Adrian Mutu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”

FOTO INCENDIAR! Inna s-a pozat în așternuturi. Cântăreața i-a ÎNNEBUNIT pe fani cu formele ei

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

Doi polițiști au murit după ce mașina lor s-a rupt în două într-un teribil accident. Colega lor se zbate între viață și moarte

Cum a reușit Ana Morodan să își găsească un anumit scop în viață? Vedeta a trecut prin momente dificile „Au fost niște ani grei pentru mine.”

Vești bune pentru români. Statul oferă cel puțin 1.000 de lei. Cine sunt beneficiarii: „Virăm banii în cont în luna octombrie”

De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...


Cookies