Adrian Văncică , despre parcursul de a scăpa de kilogramele în plus. Cum a slăbit 23 de kilograme? „Eu în continuare duc această luptă.”

Adrian Văncică , despre parcursul de a scăpa de kilogramele în plus. Cum a slăbit 23 de kilograme? „Eu în continuare duc această luptă.”
Adrian Văncică , despre parcursul de a scăpa de kilogramele în plus. Cum a slăbit 23 de kilograme? „Eu în continuare duc această luptă.”

Vedeta a povestit despre parcursul său de a scăpa de kilogramele în plus.

Adrian Văncică, cunoscutul actor român de film, teatru televiziune și voce, este îndrăgit pentru un rol vizionat de întreaga țară și este cunoscut și sub numele de Celentano. Are numeroase filme și seriale la activ, având o carieră de succes în lumina reflectoarelor. Invitat în cadrul emisiunii La Măruță, actorul a vorbit despre lupta cu kilogramele în plus și cum a reușit să scape de 23 kg, dar și cum arăta, înainte de toată această schimbare, rutina lui.

Mărturisește că indiferent de rutina pe care o persoană o are, orele de sport intense și exercițiile efectuate, cel mai important este să poți să pui “stop” la mâncare și să nu deschizi frigiderul de câte ori simți nevoia. Chiar dacă analizele nu ieșeau mereu bune, acesta o punea pe seama aparatelor defecte.  “Când e de slăbit, frigiderul e Dumnezeu. Acela e dușmanul numărul 1, acolo trebuie umblat. Poți să faci tu ce sală vrei, ce mușchi vrei, cum vrei tu să arăți, dacă închizi frigiderul și apoi îl deschizi, nu ai rezolvat nimic.
Am renunțat la dulciuri. Mâncam o tavă de tiramisu odată. Ba da. (Nr. Avea probleme cu analizele). Și care e problema? Dacă sunt aparatele greșite?”,
a spus Adrian Văncică.

Adrian Văncică, despre lupta cu kilogramele în plus

Citește și: Adrian Văncică, despre deserturile copilăriei și dulciurile pe care le mânca doar de sărbători. „Eu nu știam că portocalele nu se coc doar de Crăciun.”

Adrian Văncică
Adrian Văncică[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Cine este ADRIAN VĂNCICĂ (Celentano), actorul din Las Fierbinți. „Am stat un an de zile în Coreea de Sud. Am pierdut foarte mulţi bani, pentru că se făceau pariuri pe cine va câştiga meciurile"

Actorul chiar și acum, în prezent, duce o luptă cu dulciurile și cu mâncarea, chiar dacă a ajuns la rezultatul dorit.

Toate aceste lucruri se pot schimba imediat, mai ales că a recunoscut că îi place foarte mult mâncarea.  “Eram mult mai deștept. Cătălin Oprișan e și fan mici, el mânca micii cum mâncam eu dulciurile. Mie-mi place mâncarea, și acum când mă gândesc, îmi plouă în gură. Să nu te gândești că s-a întâmplat o chestie și acum băiatul e pe drumul cel bun, nu, eu în continuare duc această luptă.”,
a mai spus actorul.

Adrian Văncică
Adrian Văncică[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este ELENA VĂNCICĂ, soția lui Adrian Văncică (Celentano). „Dar dincolo de asta, suntem o fa­milie normală, cu prie­teni mulţi, cu vizite"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Alina Sorescu, dezvăluiri emoționante despre divorțul cu Alexandru Ciucu: ”Nu sunt complet vindecată”

Cum să treci mai rapid peste o despărțire. Care sunt semnele că relația ta nu mai funcționează?

Cine este actorul care îi dă viață lui Yaman, protagonistul din „Inimă rebelă”. Acesta a câștigat inimile telespectatorilor în serialul „Totul pentru familia mea”

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies