Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe? „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe? „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”
Adriana Bahmuțeanu, confesiuni despre momentele grele din viață. Când a simțit că nu mai poate merge mai departe? „Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață.”

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre momentele grele din viața ei și cum a reușit să treacă peste ele.

Adriana Bahmuțeanu, cunoscuta jurnalistă și om de televiziune, a trecut până acum prin multe momente grele în viață, după cum chiar ea a declarat în anumite interviuri, iar invitată în cadrul emisiunii moderată de Cristina Șișcanu, aceasta a vorbit despre câteva lucruri care au avut un impact foarte mare asupra vieții ei. În primul rând, vedeta spune că pierderea unui copil i-a adus foarte multă suferință, însă și situația cu copiii ei au dărâmat-o la fel de mult, după toate cele întâmplate în familie.

Se întreabă uneori cum de mai sunt atât de puternici și nu știe cum au putut să treacă în anumite momente peste suferință.  „Au fost destule momente, dar cel mai mult m-a impactat situația cu copiii mei. Am pierdut un copil și mi-a venit foarte greu după acea pierdere, deși știam că se va întâmpla asta pentru că așa a fost să fie. Și m-a durut mai mult decât atât situația cu copiii mei care sunt în viață, care au asistat la atât de multe nenorociri.
Mă întreb cum de sunt atât de puternici, că mai sunt încă în viață. Au fost anumite episoade care m-au dărâmat. Am văzut atâta suferință când nu puteam să-i ajut mai mult și în care m-am rugat.”,
a spus Adriana Bahmuțeanu.

Cum a reușit Adriana Bahmuțeanu să treacă peste momentele grele din viața ei

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu explică de ce oamenii cu bani sunt predispuși eșecurilor! „Nu are nicio legătură cu personalitate faptul că au această inteligență de a face bani.”

În momentul în care nu și-a mai găsit calea, jurnalista a povestit cum a mers într-o biserică și a stat să se roage câteva ore, pentru a fi ajutată și pentru a i se arăta care este drumul

pe care trebuie să meargă. După semnul primit, aceasta spune că a reușit să recompună din propria cenușă.  „În momentul acela de disperare m-am dus într-o biserică și am stat acolo multe ore. Se oprise timpul cumva și m-am rugat la Maica Domnului: „dacă nu-mi arăți calea, nu știu ce să mai caut pe lumea asta”. Mi-a arătat calea, am mers mai departe și am reușit să mă recompun din propria cenușă și să merg mai departe, iar încet, încet, să îmi fie mai bine și mie, și lor.
Știi cum se zice: „dacă mama e fericită și copiii sunt fericiți.”
, a mai spus vedeta.  

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Adriana Bahmuțeanu
Adriana Bahmuțeanu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Adriana Bahmuțeanu, despre lucrurile care au ținut-o pe linia de plutire. Declarații neașteptate despre perioadele grele prin care a trecut. “Asta a fost o supapa mea de supraviețuire.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies