Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu învârt “Roata Norocului”


Duminica aceasta, de la ora 20:00, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vă invită la o nouă ediție “Roata Norocului”, la Kanal D.

 

Cea mai îndrăgită emisiune concurs, “Roata Norocului” vine duminica, de la ora 20:00, la Kanal D, cu o ediție incendiară, din care nu vor lipsi premiile uriașe puse în joc, dar foarte multă distracție. Într-o ipostază inedită se prezintă, de data aceasta, frumoasa Ana-Maria Barnoschi care va <transforma> platoul “Roata Norocului”, într-un salon de înfrumusețare.        

“Mai Bursucule, mi-ai spus tu cândva că nu te <coafează> nimic, și m-am gândit să-mi deschid salon de înfrumusețare, ca să te coafez”,  îi mărturisește Ana, colegului ei, care este foarte surprins de apariția inedită a acesteia. 

Adriana Bahmuțeanu și Claudia Ghițulescu, una dintre cele mai frumoase și talentate interprete de muzică populară din România, sunt vedetele care vor învârti, duminica aceasta,  “Roata Norocului”, și sunt pregătite să câștige cât mai multe premii pentru o familie aflată în dificultate. Impresionată de situația familiei pe care o reprezintă în această ediție, Adriana Bahmuțeanu le transmite un mesaj impresionant membrilor familiei nevoiașe:

“Pentru dumneavoastră ne <luptăm>!”, spune încrezătoare vedeta chiar înainte de începerea concursului. 

Vigilente, puse pe treabă dar și pe șotii, cele două vedete sunt gata să deslușească consoanele și vocalele ce se ascund în spatele puzzle-urilor, pentru a găsi soluțiile corecte.

Din îndrăgitul show nu vor lipsi <pedepsele> care vor face deliciul privitorilor atunci când concurenții vor trebui să le ducă la îndeplinire.

Nu ratați o ediție inedită “Roata Norocului”, duminica aceasta, de la ora 20:00, la Kanal D.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

22 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie are noroc in dragoste!

DESCOPERA: Când pică Sfinții Mihail si Gavriil 2021

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe zarzavatul

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Clasificarea stilurilor vestimentare. Piesele de îmbrăcăminte necesare fiecărui stil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri