Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”

Adriana Bahmuțeanu a postat un mesaj pe rețelele de socializare cu privire la despărțirea de George Restivan.

Adriana Bahmuteanu și George Restivan au trăit împreună o frumoasă poveste de dragoste. Chiar dacă s-a afișat târziu în această relație și se afla împreună de puțin timp cu el, vedeta TV era de părere că este sigură pe ceea ce simte pentru el și împreună vor forma o familie. George locuiește în Statele Unite ale Americii, iar tocmai distanța a fost cea care nu i-a ajutat în această relație.

Mesajul pe care Adriana Bahmuțeanu l-a postat cu privire la despărțirea de George Restivan

Citește și: A trădat Adriana Bahmuțeanu în dragoste? Cum a reușit vedeta să fugă dintr-o relație în care nu se mai simțea bine? „În momentul în care stai cu un abuzator, e bine să îți pregătești ieșirea.”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și soțul său întâmpină probleme în căsnicie? Cum fac față distanței cei doi parteneri? „Vreau să avem o relație în care să fim împreună, nu o relație la distanță.”

În urmă cu scurt timp, Adriana Bahmuteanu a anunțat pe rețele de socializare că ea și George Restivan au ales să meargă pe drumuri separate și să le transmită câteva cuvinte urmăritorilor săi.

A recunoscut că povestea de dragoste dintre ei a fost intensă, frumoasă și autentică, însă distanța de cele mai multe ori ucide în relație, iar valorile și planurile se mai schimbă. A ales să păstreze intimitatea cu privire la faptul că urmează să ia această decizie și a transmis că dorește ca cei din jurul ei să respecte asta și să înțeleagă faptul că nu va oferi niciun fel de detaliu cu privire la motivul care a condus la această despărțire.
A mai transmis că vor rămâne prieteni în continuare și se vor ajuta ori de câte ori vor avea nevoie.  “A fost frumos, autentic, am trăit o adevărată poveste intensă de iubire! Din păcate, distanța ucide dragostea și uneori planurile si valorile comune se mai schimbă!! Așadar, am decis să mergem fiecare pe drumul său  și să punem punct aici relației noastre! Ne-am decis să păstrăm pentru noi intimitatea și să nu facem din viața noastră privata un subiect de presă.
Va rugăm pe toți cei care ne-ați apreciat relația să ne respectați punctul de vedere și să înțelegeți că nu vom da detalii despre motivele care ne-au condus la aceasta decizie! Vom rămâne în continuare prieteni buni si ne vom susține ori de câte ori va fi nevoie! Viața merge înainte!”,
a scris Adriana Bahmuțeanu pe rețelele de socializare.

Citește și: Horoscop chinezesc săptămânal, pentru perioada 2 – 7 septembrie 2024: O zodie va aborda problemele de relație cu o perspectivă practică și va putea discuta despre obiectivele comune- kanald.ro

Citește și: Gheorghe Dincă a spus ce i-a făcut Alexandrei Măceșanu! Detalii șocante- stirilekanald.ro

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan
Adriana Bahmuțeanu și George Restivan[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Adriana Bahmuțeanu, fericită că a găsit o persoană care îi suportă defectele! Ce activități casnice face George Restivan: „Nu îmi place să îmi fac patul. Vasele le spală el.”

Ce rechizite trebuie să cumperi urgent pentru școală

Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp

Emoții mari pentru Anca Țurcașiu! Vedeta și-a botezat nepoțica: ”Sunt extrem de fericită că las în urma mea viață”

Semnul divin primit de Emily Burghelea, înainte de accident: „Mami, de ce spui asta?”

Cine sunt pensionarii care rămân fără vouchere pentru alimente. Sumele acordate prin aceste vouchere ar putea să scadă anul viitor

Ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu. Cutremur în cazul Caracal! Bunicul fetei aruncă bomba


Cookies