Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”
Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra a făcut declarații, după ce s-a spus că ei s-ar fi despărțit. „Toată lumea se ceartă”

Fiica cea mică a artistului Adrian Minune a vorbit despre ce se întâmplă în viața ei și a soțului, la două luni după nuntă.

Urmăritorii familiei Minune au fost surprinși de vestea care a apărut peste tot zilele trecute, cum că fiica cea mare a artistului, Karmen, a anunțat că divorțează. Ulterior, în spațiul public au apărut zvonuri și cu privire la despărțirea Adrianei Simionescu, fiica cea mică a artistului, care a avut nunta în urmă cu aproximativ două luni. Astfel, tânăra a aflat noile informații care au umplut mediul online și a ținut să transmită chiar ea câteva cuvinte despre relația actuală cu soțul ei.

Aceasta spune că nu este adevărat, ci că, într-adevăr, s-au certat, însă toată lumea se ceartă și se împacă. A spus că nu s-au gândit la divorț, se bucură de copil în continuare și crede că certurile dintr-o relație sunt normale, atâta timp cât doi oameni știu să treacă peste probleme. Este de părere că nu știe de unde au pornit zvonurile și ce anume s-a întâmplat, însă vrea să anunțe pe toată lumea că ea și soțul ei nu au ajuns în pragul despărțirii. 
"Am aflat și eu aseară că m-am despărțit! Eu nu am știut că m-am despărțit! Nu este adevărat. Suntem certați, ne-am certat. Toată lumea se ceartă, se împacă sau nu. Astea sunt chestii care se întâmplă. Nu băgăm divorț, ne bucurăm de Noa în continuare. Cred că astea sunt normale într-o relație, să vă certați, să vă împăcați, sincer. Nu știu cine a pornit zvonurile și ce s-a întâmplat.
Nu ne-am despărțit, nu s-a întâmplat nimic. Într-adevăr, ne-am certat, și cred că de acolo au plecat discuțiile astea atât de mari încât să se ajungă la televizor."
, a declarat Adriana Simionescu în exclusivitate pentru SpyNews.ro.

Ce declarații a făcut Adriana Simionescu chiar în ziua nunții sale

Citește și: Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio”, la scurt timp după nuntă

Adriana Simionescu și soțul ei
Adriana Simionescu și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Primele declarații ale lui Karmen, după nunta surorii ei, Adriana Simionescu. Cum și-a ales fiica lui Adrian Minune rochia de mireasă? „Am început să plâng cu jale. Emoțiile sunt copleșitoare.”

Momentul din ziua nunții pentru Adriana a fost extrem de emoționant, iar totul a arătat exact așa cum și-a dorit.

Chiar de pe ringul de dans, tânăra a făcut câteva declarații pentru WOWnews, în urmă cu două luni.  „A fost o zi foarte agitată, dar și foarte fericită în același timp. Este un moment unic în viața noastră, am avut și nunta, dar și botezul și sigur va rămâne o amintire de neuitat. Nu am stat să le număr, dar au fost foarte multe. (Nr. De câte ori a plâns la nunta ei).
A fost un moment foarte emoționant pentru că ea primește niște sfinte taine (nr. fiica ei) pe care tu, ca om,  îți dorești să le ai. A fost un moment foarte important în viața mea pentru ea și pentru noi.”,
a spus tânăra chiar în ziua nunții sale.  

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Adriana Simionescu
Adriana Simionescu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies