Aerul polar ajunge peste România! Anunțul de ultimă oră al meteorologilor

Vremea in Romania
Vremea in Romania

Meteorologii au anunțat că vremea se schimbă radical, începând de sâmbătă. Ce au transmis specialiștii în urmă cu puțin timp în legătură cu vremea din România.

Administrația Națională de Meteorologie anunță o schimbare bruscă a vremii în România. După mai multe zile cu temperaturi care au depășit 20 de grade Celsius la prânz, lucrurile se schimbă radical. Un val de aer polar ajunge peste România

Meteorologii anunță ploi, care se vor transforma local în lapoviță și ninsoare. Cantitățile de apă vor depăși izolat, 10- 15 l/ mp. Regiunile afectate vor fi cele sudice și sud-vestice.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vremea în România în martie. Ce anunță meteorologii pentru prima lună de primăvară

În plus, valorile termie vor fi în scădere accentuată și vremea va deveni mai rece decât în mod obișnuit la această dată în România.


Vremea in Romania
Vremea in Romania

În noaptea de duminică spre luni, se vor înregistra temperaturi negative și va fi brumă, iar în estul Transilvaniei minimele vor coborî sub limitele înghețului.

Citeste si: Prognoza meteo. Cum va fi vremea pana pe 6 aprilie 2020. Meteorologii au emis prognoza pe o luna de zile

Prognoza meteo în București

Și în Capitală vremea se schimbă radical.


Începând de sâmbătă, de la ora 18:00, și până duminică dimineața, cerul va fi noros și temporar vor fi precipitații în Capitală, iar vântul se va intensifica treptat, îndeosebi din a doua parte a nopții când la rafală se vor înregistra viteze de 45...50 km/h). Va ploua, iar spre dimineață va fi în creștere probabilitatea ca ploile să se transforme în lapoviță și ninsoare. Temperatura minimă va fi de 3...4
grade.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Amănunte absolut terifiante despre tragedia din Buşteni: "A fost o chestie cu care nu ne-am confuntat niciodată". Cum a încercat tânăra de 19 ani să se elibereze din colții ursului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Sarp Akkaya, actorul care joacă rolul Sergen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată responsabil, dincolo de platourile de filmare! Iată cum a fost surprins de curând celebrul actor alături de soție și de fiul lor

Blestemul abătut asupra unei familii, care și-a pierdut cel de-al doilea fiu înecat, tot la vârsta de 17 ani, la 7 ani distanță de prima tragedie!


Cookies