Afacere „la mustata”. Burak Ozcivit si-a deschis restaurant! Sotia fostului presedinte al Turciei, client fidel

Afacere „la mustata”. Burak Ozcivit si-a deschis restaurant! Sotia fostului presedinte al Turciei, client fidel
Afacere „la mustata”. Burak Ozcivit si-a deschis restaurant! Sotia fostului presedinte al Turciei, client fidel

Burak Ozcivit, actorul care ii da viata personajului Kemal din serialul „Dragoste infinita” ce va debuta la Kanal D luni, 20 martie, la ora 20:00, a povestit intr-un interviu toate detaliile legate de cea mai longeviva afacere a familiei sale.

Actorul se ocupa de un lant de restaurante faimoase, unul dintre acestea purtand chiar numele de Bali Bey, personajul interpretat de acesta in serialul fenomen ce a cucerit intreaga Romaniei, „Suleyman Magnificul”.

„Avem aceasta afacere de patru generatii, de la tatal bunicului meu. Avem un lant de restaurante si a fost ideea mea ca unul dintre acestea sa poarte numele de Bali Bey. Acest nume inseamna foarte mult pentru mine, acest rol pe care l-am interpretat in <Suleyman Magnificul> mi-a placut foarte mult, consider ca mi s-a potrivit manusa”, spune Burak Ozcivit.

Datorita faptului ca este un actor iubit si cunoscut in multe tari, foarte multi straini si personalitati importante ii calca pragului vestitului restaurant. Si sotia fostului presedinte al Turciei este un client fidel al localului, spune Burak Ozcivit.

„Lumea este foarte interesata de local; vin oameni din Turcia care ne iubesc si ne urmaresc in serialele in care jucam, vin fani din strainatate care ne apreciaza munca.

Kunefeul (n.r. desert specific bucatariei turcesti) nostru este vestit. Sotia fostului presedinte al Turciei, doamna Semra Ozal a mancat kunefeul pregatit chiar de tatal meu si a avut numai cuvinte de lauda. Imi place sa gatesc, am pregatit impreuna cu tatal meu renumitul desert kunefe, dar din pacate, nu am foarte mult timp. Dupa munca pe platoul de filmare sunt la restaurant”, a continuat actorul.

Alegerea logoului pentru restaurantul ce poarta numele de Bali Bey nu a fost una dificila, deoarece un lucru vizibil uneste cele trei generatii de barbati din familia Ozcivit – cei trei, bunicul, tatal

si fiul, sunt purtatori de mustata.
„Am hotarat sa denumim restaurantul Balibey, iar pentru logo ne-am gandit la ceva mic, semnificativ, ceva care sa arate dragut, simpatic. Si am zic ca Balibey este caracterizat de mustata. Si eu am mustata, si bunicul avea mustata; am hotarat sa punem drept logo mustata. Si ma gandesc ca a fost o alegere potrivita deoarece comentariile de la clienti sunt favorabile”, a incheiat acesta.

Pe Burak Özçivit il veti putea urmari in serialul „Dragoste infinita”, interpretand rolul lui Kemal, un tanar care se indragosteste iremediabil si trebuie sa lupte pentru iubirea lui.

Nu ratati premiera nationala a serialului „Dragoste infinita”, luni, 20 martie, la ora 20:00, la Kanal D!



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Vedetele Kanal D au fost prezente la lansarea VIP a serialului „Dragoste infinita”, care debuteaza luni seara la Kanal D

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies