”Afaceri fac de ceva timp.” Ce afacere profitabilă și-a deschis Cătălin Cazacu. Fiul său îi calcă pe urme

”Afaceri fac de ceva timp.” Ce afacere profitabilă și-a deschis Cătălin Cazacu. Fiul său îi calcă pe urme
”Afaceri fac de ceva timp.” Ce afacere profitabilă și-a deschis Cătălin Cazacu. Fiul său îi calcă pe urme

Cătălin Cazacu a pus bazele unei afaceri cu care își dorește să dea lovitura. Iată despre ce este vorba!

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. În urmă cu mai mulți ani, bărbatul a dezvoltat o pasiune pentru lumea antreprenoriatului, astfel că a hotărât să-și deschidă o nouă afacere, iar succesul nu a ezitat să apară. Iată cum reușește motociclistul să își gestioneze timpul pentru noua sa afacere!

Ce afacere de succes și-a deschis Cătălin Cazacu

În urmă cu puțin timp, îndrăgitul prezentator TV și-a deschis primul său restaurant, iar totul merge extrem de bine, deși are mult mai multe responsabilități de îndeplinit. Cu toate astea, Cătălin Cazacu nu vrea să se plângă, deoarece are parte de o mulțime de clienți care îi calcă pragul noului său restaurant, și în același timp se bucură de timp de calitate alături de prietenii lui până seara târziu, în weekend.

"Am deja o firmă de pază care are 12 ani de zile și peste 300 de angajați, afaceri fac de ceva timp. Dar de HoReCa nu, acum m-a mâncat să-mi fac restaurant. Dacă vrei să știi, debarasez la mese, nu e glumă. Suntem într-un loc în care la prânz vine foarte multă lume să mănânce la noi fiindcă suntem într-o clădire de birouri. E la început momentan, îmi place să merg la mine la cârciumă să mănânc.

Îmi place să stau cu prietenii mei până seara târziu, în weekend.", a declarat Cătălin Cazacu, pentru cancan.ro.

Citește și: „Un Valentine's corect.” Cătălin Cazacu a apărut în compania altcuiva, după presupusa separare de Ramona Olaru

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ce afacere de succes și-a deschis Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Mai mult decât atât, Cătălin Cazacu a mărturisit că băiatul lui îl prinde din urmă. Acesta a dezvăluit că tânărul i-a cerut o sumă de bani pentru a investi în Bitcoin.

"Da, copilul meu investește în Bitcoin și nu e glumă. Copilul meu mi-a cerut bani să investească în Bitcoin, aici m-a contrariat. Că am zis: 'pe cine seamănă, că pe mine sigur nu, că nu sunt atât de inteligent'.

Dar copilul meu e descurcăreț!", a mai spus Cătălin Cazacu, pentru sursa citată.

Citește și: ”O aștept de ceva timp.” Cătălin Cazacu, dezvăluiri neașteptate la puțin timp după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

Ce afacere de succes și-a deschis Cătălin Cazacu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

”O aștept de ceva timp.” Cătălin Cazacu, dezvăluiri neașteptate la puțin timp după zvonurile despărțirii de Ramona Olaru

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies