Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism

Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism
Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism

Viata este minunata, daca stii sa o privesti. Asta nu inseamna ca este si perfecta si nici nu este nevoie pentru asa ceva.

Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism. Viata este minunata, daca stii sa o privesti. Asta nu inseamna ca este si perfecta si nici nu este nevoie pentru asa ceva. Pentru tot ce pierzi in viata, castigi altceva. Gandirea pozitiva este cea care te duce mai departe in viitor, cu mult optimism. E timpul sa inlocuiesti gandurile si cuvintele negative cu alternative pozitive. De fiecare data cand simti ca negativitatea se strecoara in mintea si in gandurile tale, foloseste aceste afirmatii drept mantra:

Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism
Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism[Sursa foto: PixaBay]

Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism

  1. Luptele si frustrarile de astazi le canalizez pentru a ma motiva si nu pentru a ma enerva. Eu sunt cea care detine controlul asupra modului in care privesc viata.
  2. Doar pentru ca ma aflu intr-o lupta, nu inseamna ca voi esua. Orice success are nevoie de o perioada de trecere prin provocari pentru a ajunge acolo unde imi doresc.
  3. Trebuie sa merg pe drumul meu. Sunt in process de schimbare si tine doar de mine de cat de repede voi ajunge acolo. Insa stiu sigur ca voi ajunge.
  4. Cred in puterea Universului. Am incredere ca lucrurile vor iesi asa cum trebuie pentru mine. Si, mai presus de orice, stiu ca merit.
  5. Ma uit la trecutul meu si zambesc fiind mandra de tot ce am reusit pana acum si cat de departe am ajuns.
  6. Viata nu trebuie sa fie perfecta pentru a fi minunata. Apreciez ceea ce am. Pentru tot ce am pierdut, voi castiga altceva.
  7. Desi ceea ce se intampla este in afara controlului meu, eu pot controla felul in care reactionez. Asa ajung sa controlez schimbarea in loc ca ea sa ma controleze pe mine. Inteleg si accept ca uneori lucrurile trebuie sa se schimbe astfel incat eu sa ma pot schimba si sa pot evolua.
  8. Adevarata masura a succesului meu sta in momentele in care nu las esecul sa ma puna la pamant. Succesul meu este definit de valorile mele si ceea ce ma face pe mine fericita.
  9. Chiar si o alegere care pare gresita ma poate duce intr-un loc potrivit, cat timp sunt atenta sa invat oriunde m-as duce.
  10. Cand nu mai pot schimba o situatie, nu imi ramane decat sa ma schimb eu.

Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism
Afirmatii care te ajuta sa privesti inainte cu optimism[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

  1. Sa urmezi un drum nou poate fi dificil. Nu este insa mai dificil decat sa ramai intr-o situatie care nu se mai potriveste vietii tale.
  2. Povestea vietii are multe capitole. Un capitol dureros nu inseamna o viata intreaga dureroasa si nici sfarsitul.
    Invata sa renunti la a-l mai citi pec el dureros, din trecut, si priveste inainte, dand pagina.
  3. E timpul sa te ierti. Ai gresit. Asa, si? Nu poti sa te judeci o viata intreaga pentru ceea ce ai facut.
  4. Viata ta este responsabilitatea ta. Ai grija in mainile cui iti pui viata. Asculta-ti intuitia.

Citeste si: Comportamente care îți blochează fericirea și cum o poți recupera

Citeste si: Semne care dovedesc ca ești prea buna pentru binele tău

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Andreea Esca a vorbit despre momentul când a rămas însărcinată și care este relația cu cei doi copii în prezent. „Cred că din educația vremurilor respective.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies