Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?
Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Află acum ce au spus specialiștii. Meteorologii au anunțat că săptămâna aceasta, termometrele vor înregistra până la 20 de grade Celsius, chiar dacă de 1 și 8 Martie va fi puțin mai răcoare.

Dacă vă întrebați „Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?”, ei bine, meteorologii ANM au vești bune! Deși vântul va bate destul de puternic în toată țara, temperaturile vor fi mai mari decât normalul perioadei- final de lună februarie. Mai mult decât atât, angajații ANM au anunțat că săptămâna aceasta, în special miercuri, pe 26 februarie, temperaturile pot ajunge până la 20 de grade, în special în sudul țării.

Află acum ce au spus specialiștii ANM!

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?
Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citeste si: Specialiștii de la ANM au dat verdictul! Se întoarce iarna!

Astăzi, harta meteo relevă faptul că vântul bate destul de „nervos” ajungând să înregistreze până la 140-180 km/h la rafală, mai ales pe piscurile montane și la altitudini mari. În rest, în toată țara, temperaturile sunt mai mari decât este normal în această perioadă, temperaturile fiind primăvăratice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Temperaturile de astăzi, de Dragobete, s-au aflat în intervalele 16- 17 grade Celsius în sudul țării și 7- 12 grade Celsius în celelalte zone. Mâine, 25 februarie, temperaturile se mențin ridicate și dacă în sud termometrele vor arăta valori apropiate de 18 grade celsius, în Lunca dunării valorile pot trece de 20 de grade Celsius.

În celelalte regiuni ale țării, temperaturile înregistrate for fi între 11- 16 grade Celsius, însă s pecialiștii ANM au anunțat că de miercuri seară, pe teritoriul României, va pătrunde un ciclon, care aduce cu sine precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare în zonele înalte.

Citeste si: Imagini incredibile în Galați cu furtuna de nisip care spulberă orașul

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Vremea la început de primăvară, în toate regiunile țării

Dacă acum temperaturile înregistrate se pot confunda lejer cu temperaturi de final de Martie, prognoza pentru 1 și 8 Martie, nu este la fel de fericită. Meteorologii de la ANM au anunțat că pe 1 Martie ne putem aștepta la 14-20 grade Celsius, iar pe 8 Martie, nu vom avea mai mult de 14 grade Celsius.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...- stirilekanald.ro

În Transilvania și Maramureș, Mărțișorul și Ziua Femeii aduc temperaturi puțin mai reci, de 12 respectiv 8-10 grade Celsius, în timp ce în Moldova, va fi puțin mai rece, temperaturile înregistrate fiind de 5-7 grade pe 1 Martie și 10

grade Celsius pe 8 Martie. În Dobrogea, termometrele vor arăta valori de până la 16 grade, de Mărțișor, iar femeile se vor bucura de ziua lor, de maximum 14 grade. În Muntenia și Oltenia va fi cel mai cald, cu temperaturi ce vor urca până la 19 grade în prima zi a primăverii, respectiv 12 grade în ziua de 8 Martie.

Citeste si: Meteorologii au anunțat prognozele de Paște! Cum va fi vremea?



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Fenomene meteo severe în România. În alte țări au avut loc fenomene meteo EXTREME!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Meteorologii au anunțat prognozele de Paște! Cum va fi vremea?

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Cum a murit, de fapt, Sebi?! Dezvăluiri șocante


Cookies