Afla cand este bine sa te casatoresti in functie de zodie

Afla cand este bine sa te casatoresti in functie de zodie
Afla cand este bine sa te casatoresti in functie de zodie

Inca de la cele mai fragede varste , visam cum va fi acea zi, cand vom imbraca rochia de mireasa.

Chiar daca nu ti-ai gasit inca jumatatea, citind urmatoarele randuri vei afla care este cel mai potrivit moment pentru a te casatori, in functie de zodia in care esti nascuta.

 

Descopera, asadar, ce ti-au rezervat astrele si cand este cel mai probabil sa iti vezi visul devenit realitate!

 

Berbec

Firi pasionale, femeile nascute in aceasta zodie isi vor dori sa imbrace cat mai repede superba rochie alba.

De aceea, este foarte posibil sa te casatoresti foarte devreme. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont si de cat de solida este relatia ta, deoarece, exista posibilitatea ca mariajul sa nu functioneze, daca te pripesti.

Taur

Una dintre cele mai sensibile zodii, taurul, va medita foarte mult la aceasta posibilitate, insa nu va face niciun pas pana nu va fi absolut sigur ca persoana respectiva este cea aleasa.

De aceea, este indicat sa astepti pana cand vei fi convinsa ca partenerul tau este, intr-adevar, si jumatatea ta.

Gemeni

Chiar daca, adesea, gemenii au impresia ca si-au gasit marea dragoste, in adancul sufletului lor, ei stiu ca nu este usor sa gasesti persoana potrivita. De aceea, cele nascute in aceasta zodie vor face acest pas in jurul varstei de 30 de ani, iar atunci, cel mai probabil, va fi pentru totdeauna.

Rac

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Nativele din aceasta zodie au tendinta de a grabi lucrurile. Ele isi doresc sa isi intemeieze cat mai repede o familie si, de obicei, fac acest lucru atunci cand intalnesc o persoana dispusa sa le ofere afectiunea de care au nevoie.

Leu

Axate pe munca si ghidate de dorinta de a fi independente, leoaicele vor face acest pas ceva mai tarziu. In cazuri exceptionale, in care compatibilitatea va fi excelenta, ele vor fi dispuse sa se casatoreasca devreme.

Fecioara

Persoane sensibile si mereu in cautarea afectiunii, fecioarele vor amana momentul cel mare in asteptarea partenerului perfect.

Este posibil insa ca unele native sa aiba pretentii exagerate, iar acest lucru sa le faca dificila gasirea unui partener.

Balanta

De obicei, balantele se hotarasc ceva mai greu, chiar si atunci cand iubesc cu adevarat. Odata luata decizia, ele vor avea un mariaj reusit si fara probleme majore. Cel mai probabil, nativele acestei zodii se vor hotari sa faca acest pas in jurul varstei de 28 de ani.

Scorpion

Foarte schimbatori, meticulosii scorpioni isi vor gasi marea dragoste in jurul varstei de 30 de ani. Pana atunci, nu se vor gandi intens la casatorie si vor astepta sa apara un partener capabil sa ii echilibreze si sa ii accepte.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Sagetator

Pentru ca nativele nascute in aceasta zodie tin foarte mult la libertate, vor amana momentul casatoriei, chiar si pana dupa 30 de ani. Daca vor gasi partenerul dispus sa aiba rabdare, vor avea parte de momente de vis si nu vor regreta decizia luata.

Capricorn

Spontane si pasionale, femeile din aceasta zodie isi vor dori ca, odata cu aparitia partenerului ideal, sa vina si cererea in casatorie. Luand in calcul tendinta de a grabi lucrurile, este posibil sa te casatoresti destul de devreme.

Varsator

Cele nascute in varsator nu sunt deloc disperate, atunci cand vine vorba de acest subiect. Asadar, cel mai probabil, ele nu vor face eforturi pentru a gasi un partener, ci vor astepta, pur si simplu, ca acesta sa apara si sa le faca marea propunere.

Pesti

Nativele din pesti pun mare accent pe munca si, de aceea, nu vor lua decizia de a se casatori decat atunci cand vor fi absolut sigure ca sunt suficient de pregatite pentru a se implica in ceea ce inseamna pentru ele viata de familie. Este posibil, asadar, ca cele mai multe femei nascute in aceasta zodie sa se casatoreasca in jurul varstei de 30 de ani.

 

Citeste mai mult pe mireasa-perfecta.ro



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies