Afla care au fost iubirile lui Elizabeth Taylor. Celebra actrita a fost casatorita de 8 ori (Partea I)

Afla care au fost iubirile lui Elizabeth Taylor. Celebra actrita a fost casatorita de 8 ori (Partea I)
Afla care au fost iubirile lui Elizabeth Taylor. Celebra actrita a fost casatorita de 8 ori (Partea I)

Elizabeth Taylor este renumita pentru cariera ei straluctioare, dar si pentru casatoriile sale. Celebra actrita distinsa cu premiul Oscar de doua ori, a fost casatorita de 8 ori.

1. La 18 ani s-a casatorit cu Conrad Hilton Jr., membru al binecunoscutei familii care detine lantul de hoteluri Hilton. Cei doi au divortat dupa doar 7 luni de la casatorie.

1. La  18 ani s-a casatorit cu Conrad Hilton Jr., membru al binecunoscutei familii care detine lantul de hoteluri Hilton. Cei doi au divortat dupa doar 7 luni de la casatorie.
2. Elizabeth Taylor si actorul britanic Michael Wilding s-au casatorit in 1952 si au avut doi baieti, Michael si Christopher. Casnicia celor doi s-a incheiat in 1957.
3. Elizabeth Taylor si regizorul Mike Todd s-au casatorit la Acapulco in 1957, la doar 3 zile dupa divortul celebrei actrite de actorul britanic Michael Wilding. Cei doi au avut impreuna o fiica, Elizabeth Frances.
Mike Todd a murit in 1958, intr-un accident de avion; avionul sau privat s-a prabusit in New Mexico, din cauza unor defectiuni technice.
4. Dupa aceasta tragedie, Elizabeth si-a gasit repede consolarea in bratele prietenului lui Mike Todd, Eddie Fisher, un cantaret celebru care era casatorit la acea vreme cu Debbie Reynolds, prietena lui Elizabeth. Eddie a divortat in 1959 de Debbie pentru a se casatori cu Elizabeth Taylor in aceeasi zi.
Cuplul a adoptat o fata, Maria. Cei doi au divortat in 1964, din cauza relatiei extra-conjugale a lui Elizabeth cu actorul Richard Burton.

2. Elizabeth Taylor si actorul britanic Michael Wilding s-au casatorit in 1952 si au avut doi baieti, Michael si Christopher. Casnicia celor doi s-a incheiat in 1957.

3. Elizabeth Taylor si regizorul Mike Todd s-au casatorit la Acapulco in 1957, la doar 3 zile dupa divortul celebrei actrite de actorul britanic Michael Wilding.

Cei doi au avut impreuna o fiica, Elizabeth Frances. Mike Todd a murit in 1958, intr-un accident de avion; avionul sau privat s-a prabusit in New Mexico, din cauza unor defectiuni technice.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

4. Dupa aceasta tragedie, Elizabeth si-a gasit repede consolarea in bratele prietenului lui Mike Todd, Eddie Fisher, un cantaret celebru care era casatorit la acea vreme cu Debbie Reynolds, prietena lui Elizabeth.

Eddie a divortat in 1959 de Debbie pentru a se casatori cu Elizabeth Taylor in aceeasi zi. Cuplul a adoptat o fata, Maria. Cei doi au divortat in 1964, din cauza relatiei extra-conjugale a lui Elizabeth cu actorul Richard Burton.

 

Surse: www.huffingtonpost.com, www.allure.com

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies