Afla care este locuinta potrivita pentru tine in functie de zodie

Afla care este locuinta potrivita pentru tine in functie de zodie
Afla care este locuinta potrivita pentru tine in functie de zodie

Apartament, casa sau o ferma la tara? Uite unde trebuie sa locuiesti in functie de semnul tau zodiacal.

Berbec

Berbecilor le plac locuintele mici pentru ca fiind firi mereu ocupate, le este mai usor sa intretina curatenia. De aceea apartamentele sunt perfecte pentru ei. Cel mai bine este ca apartamentul sa fie situat la cel mai inalt etaj, pentru ca berbecilor le place sa priveasca lumea de sus. Daca locuinta lor se afla in centrul orasului, cu atat mai bine!

Taur

Nativii in taur sunt pasionati de gradinarit si le place sa creasca animale asa ca o casa la tara sau chiar o ferma este locuinta ideala.

Daca locuiesc in oras, o casa la curte este minimul necesar. Oriunde ar fi locuinta, acesta trebuie sa intruneasca o conditie: sa aiba o bucatarie mare unde taurii isi pot demonstra talentele de chef.

Gemeni

Gemenilor li se potriveste cel mai bine un apartament spatios care sa aiba ferestre mari si sa ii permita sa admire privelistea. Cel mai probabil acestia ar alege ultimul etaj al unui imobil datorita posibilitatii de a-si amenaja o terasa.

Locuinta ideala pentru gemeni trebuie sa fie dotata si cu un dressing imens!

Rac

Acest semn adora sa se afle in preajma apei. De aceea o casa pe plaja este locul unde racii sunt cei mai fericiti. Daca acest lucru nu este posibil, o casa cu un lac artificial sau macar o fantana arteziana este cea mai buna solutie.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Leii traiesc pe picior mare, de aceea

li se potriveste un apartament in cel mai modern cartier al orasului, unul cu living si dormitor spatios. Bucataria trebuie sa fie complet utilata, chiar daca acestia nu isi petrec foarte mult timp gatind.

Balanta

Acestei zodii i se potrivesc atat locuintele urbane cat si cele situate in locuri izolate, in deplina liniste. Important este ca apartamentul (sau casa) in care locuiesc balantele, sa fie decorat cu stil si sa aiba un spatiu in care acestea sa poata picta, scrie sau canta la un instrument.

Fecioara

Cea mai buna alegere in cazul fecioarelor este o casa la marginea orasului. O gradina mare cu flori si pomi este aspectul de care aceasta zodie se bucura cel mai mult. In apropiere trebuie sa fie un supermarket de unde fecioara se poate aproviziona pentru cinele pe care le organizeaza pentru prieteni.

Scorpion

Un apartament modern care sa aiba si un bar si un dormitor imens, cu vedere la parc este locuinta perfecta pentru aceasta zodie.

Cea mai importanta pentru scoprioni este insa baia. Aceasta trebuie sa fie spatioasa si sa aiba atat cabina de dus cat si o cada mare.

Sagetator

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Sagetatorii sunt

firi active si adora sa iasa in baruri si cluburi. De aceea cel mai bine pentru acestia este sa locuiasca in apropiere de zonele hot ale orasului. O casa veche in centru suna foarte bine pentru sagetatori pentru ca isi pot pune in practica ideile de amenajare interioara.

Capricorn

Iubitori de natura, capricornii vor da oricand aglomeratia din marile orase pentru viata relaxanta din orasele mici sau asezarile de la munte.

Daca acestia detin un apartament in oras cu siguranta au si o casa de vacanta, intr-un loc mai linistit.

Varsator

Desi nu le plac spatiile mici, pentru varsatori tot apartamentele sunt locuintele ideale. Acestea trebuie sa fie aerisite iar cuvantul care le descrie cel mai bine este high- tech. Sunt foarte atasati de munca lor, de aceea un birou spatios este necesar in locuinta acestora.

Pesti

Zgomotul si agitatia nu sunt benefice pentru pesti, de aceea o casa la tara sau la marginea orasului este cea mai potrivita pentru acestia. Un garaj este obligatoriu pentru pesti, mai ales ca sunt pasionati de masini.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies