Afla care este mantra pe care trebuie sa o rostesti pentru a-ti aduce noroc si seninatate, in functie de zodia ta!

Afla care este mantra pe care trebuie sa o rostesti pentru a-ti aduce noroc si seninatate, in functie de zodia ta!
Afla care este mantra pe care trebuie sa o rostesti pentru a-ti aduce noroc si seninatate, in functie de zodia ta!

Mantra este o formula sacra pe care trebuie sa o rostesti atunci cand meditezi pentru a-ti aduce noroc si seninatate. Practicile orientale spun ca acesta are valoare magica si educativa. Uite care este mantra ta in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

“Dau voie aspectelor negative care ma consuma sa imi paraseasca psihicul. In locul lor, plantez imagini puternice cu mine, stralucind in lumina frumusetii mele unice. Puterea mea sta in refuzul de a primi ceea ce nu ma hraneste. Fac pasi inspre afirmarea mea. Nu imi este teama sa dau drumul sentimentelor false de putere, acestea nu inseamna nimic pentru mine.”

Taur

“Onorez capacitatea de a ma opri si de a aprecia frumusetea lucrurilor care ma inconjoara.

Timpul trece foarte repede si singura modalitate de a-l incetini este sa fiu prezenta. Invat sa ascult fara sa dau neaparat un raspuns. Invat sa vad, invat sa ma daruiesc clipei prezentului acum si intotdeauna.”

Gemeni

“Imi dau voie sa incetinesc ritmul. Imi dau voie sa ma scufund in prezent. Imbratisez pauzele din timpul zilei in care ii dau corpului meu ceea ce are nevoie.

Astfel imi onorez propria persoana.”

Rac

“Nu cer permisiunea fortelor care imi fura ideile si le prezinta ca ale lor in loc sa celebreze unicitatea propriilor idei. Imi iau acest moment pentru a medita fara sa simt frica sau rusine.”

Leu

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

“Imi onorez casa si toate creaturile care ma inconjoara.

Imi onorez casa prin crearea spatiului in care pot sa contemplez asupra spiritului meu etern. Acesta nu s-a nascut niciodata si nu poate sa moara. Imi iau timpul necesar sa imi amintesc, sa onorez si sa apreciez acest aspect al vietii mele.”

Fecioara

“Fac intelegeri nu doar cu altii ci si cu propria mea persoana si cu Universul, de fiecare data cand vorbesc. Fac asta cu respect fata de viata mea si de lucrurile in care sunt implicata.

Nu ezit si sunt constienta de ceea ce fac sau spun. Am incredere in mine si cred cu tarie ca vorbele mele sunt calea spre evolutie.”

Balanta

“Las calea libera adevarului pentru a patrunde in toate relatiile mele. Nu trebuie sa mint pentru a ma simti iubita. Sunt apreciata pentru onestitatea mea de cei care ma cunosc cu adevarat.”

Scorpion

“Declar acest moment, clipa in care m-am trezit.

Stiu ca nimic din ceea ce se intampla in cealalta lume nu imi aduce pace si ma face sa ma deconectez de la adevarata mea natura. Stiu ca lucrurile bune vin inspre mine si le fac loc in viata mea.”

Sagetator

Citește și: Alexandra încă se gândește la Patrick, după împăcarea cu Gagea! Cine a dat-o de gol și cum s-a apărat concurenta în fața celorlalți- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

“Sunt

amanta Fortei Vietii Universale si ii cunosc inteligenta. Astept cu nerabdare si recunostiinta tot ceea ce are viata sa imi ofere. Sunt fericita ca fac aceasta calatorie.”

Capricorn

“Onorez devotamentul pe care il am fata de prieteni si familie. Angajamentele pe care le am le revizuiesc constant pentru a fi in concordanta cu energia pe care o eman. Sunt copilul Universului si accept calatoria pe care trebuie sa o fac.”

Varsator

“Inteleg importanta acestui moment. Nu imi este frica sa ma dedic acestuia intru totul. Eman fericire si implinire pentru ca viata este foarte importanta pentru mine.”

Pesti

“ Tine de mine sa imi definesc mintea. Gasesc ca este oportun sa o fac acum. Stiu ca nu pot gasi toate raspunsurile insa ma dedic procesului de gandire. Imi incurajez psihicul sa dezvolte putere si afirmare.”

Sursa  www.astrology.com



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

Vedetele din România care cheltuiesc foarte mulți bani pe pantofi. IREAL cum arată dressingurile lor!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies