Afla care este piatra lunii in care te-ai nascut! Uite ce semnificatii are aceasta pentru tine

Afla care este piatra lunii in care te-ai nascut! Uite ce semnificatii are aceasta pentru tine
Afla care este piatra lunii in care te-ai nascut! Uite ce semnificatii are aceasta pentru tine

Piatra lunii in care te-ai nascut poate avea o mare influenta asupra destinului tau. Odata ce stii care este piatra ta, poart-o ca pandativ pentru a-ti aduce noroc si protectie.

Ianuarie- granat

Exista mai multe varietati de granat, insa de cele mai multe ori aceasta piatra semipretioasa este corelata cu nuanta rubinie. Granatul este asociat cu credinta si dragostea si se spune ca daca o porti are puterea de a calma anxietatea. Daca esti nascuta in luna ianuarie si ai un pandativ cu granat vei fi ferita de pericole pe timpul calatoriilor.

Februarie- ametist

Este o piatra cunoscuta de toata lumea si se spune ca in trecut doar cei cu sange nobil purtau bijuterii cu ametist.

Pentru cei nascuti in luna februarie, acesta le da tarie de caracter, curaj si pace sufleteasca. De asemenea poart-o pentru a-ti intari relatia cu persoana iubita.

Martie- acvamarin si heliotrop

Se spune ca acvamarinul este diamantul saracului insa de fapt este o piatra deosebit de frumoasa. Din vremuri stravechi, oamenii purtau acvamarinul pentru ca are puterea de a vindeca bolile de inima, stomac si ficat.

Cel care il poarta are parta de noroc in dragoste. Heliotropul nu este atat de cunoscut insa unii spun ca si aceasta piatra este asociata cu persoanele nascute in luna martie si ca are proprietati vindecatoare.

Aprilie- diamant

Simbolul iubirii eterne si al fidelitatii, diamantul este cadoul perfect pe care il poti face jumatatii tale. Cei nascuti in luna aprilie trebuie sa poarte aceasta piatra pretioasa pentru ca ii inzestreaza cu curaj.

Mai- smarald

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Se spune ca smaraldul a fost piatra preferata a reginei Cleopatra. Acesta simbolizeaza fertilitatea, renasterea si dragostea. Cei care poarta smarald sunt intelepti, rabdatori si au parte de crestere spirituala. Daca esti nascuta in luna mai, smaraldul iti va pune in evidenta eleganta.

Iunie- perlele, adularul si alexandritul

Perlele au o frumusete naturala pentru ca nu trebuie slefuite pentru a le purta.

Acestea simbolizeaza puritatea. Adularul este o alta piatra specifica lunii iunie  iar in India se spune ca aceasta are proprietati magice si ca aduce noroc celor care o poarta. Alexandritul nu este o piatra cunoscuta insa este unica.  Daca esti nascuta in luna iunie, trebuie sa o porti.

Iulie- rubin

Piatra lunii iulie este rubinul, simbolul iubirii pasionale. Daca o porti iti aduce armonie in relatie, pace si intelepciune.

De asemenea se spune ca aceasta piatra are proprietati benefice pentru sanatate.

August- olivina

Olivina este o piatra asemanatoare cu smaraldul insa are o nuanta mai deschisa de verde.  Aceste pietre au fost aduse la suprafata odata cu eruptiile vulcanice din Hawaii, insa acum se gasesc si in China sau Arizona. Olivina ii ofera purtatorului protectie, ii aduce sanatate si il tine departe de starile depresive.

Septembrie- safir

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Safirul este o piatra care te protejeaza de rele si simbolizeaza integritatea, loialitatea, credinta si puritatea.

Poarta-l daca esti nascuta in luna septembrie, pentru ca aduce intelepciune.

Octombrie- opal si turmalina

Opalul se gaseste intr-o mare varietate de culori, de la negru la alb sau cu nuante de portocaliu, albastru, verde sau galben. Se spune ca opalul este protectorul vederii si ca iti ofera incredere daca il porti. Turmalina este de asemenea o piatra care poate fi achizitionata in multe nuante si li se potriveste perfect celor nascuti in luna octombrie.

Noiembrie- topazul si citrinul

Cei nascuti in luna noiembrie au doua pietre norocoase. Topazul simbolizeaza afectiunea si ofera celor care il poarta intelepciune. Citrinul ofera energie si te protejeaza de boli si afectiuni.

Decembrie- turcoaz si zircon

Turcoazul simbolizeaza succesul si norocul si il protejeaza pe cel care il poarta de energiile negative. Zirconul este un substitut al diamantului si iti aduce pacea si calmul pe timpul noptii. De asemenea iti calmeaza durerile.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies