Afla care sunt cele mai sanatoase, dar si cele mai rele gustari!

Afla care sunt cele mai sanatoase, dar si cele mai rele gustari!
Afla care sunt cele mai sanatoase, dar si cele mai rele gustari!

Medicul Andrei Laslau a realizat pe site-ul lui topul celor mai sanatoase gustari, dar topul celor mai nesanatoase. Iata!

Limba romana defineste ca mese micul dejun, pranzul si cina. Gustarile sunt o inventie foarte buna pentru ca producatorii sa iti bage pe gat produse la supra-pret, adesea de o calitate indoielnica, adesea cu notificari referitoare la beneficii – produsul meu te ajuta la slabit( nu pot sa te ajute la slabit fulgii de porumb daca ingrasi porcul cu porumb … analog pentru restul cerealelor!).

De multe ori gustarile sunt doar expresia unor mese insuficiente cantitativ, dar mai ales calitativ.

Nici macar nu ai nevoie de gustari daca mananci ceea ce trebuie la mesele principale, daca alimentele sunt satioase si sanatoase, daca e vorba de hrana adevarata.

Multi spun ca ei nu mananca multa mancare…sau ca nu mananca mult. Adesea cei cu foarte multe kilograme in plus. Eu nu mananc mult, eu mananc putin si des. Eu ciugulesc toata ziua. Eu rontai si nu prea mananc la mese.

Eu ii cred ca nu mananca mancare adevarata – ca daca ar manca mancare adevarata( carne/ oua/ branza/ legume/ salate/ nuci/ seminte/ fructe putin dulci), nu ar mai manca prostiile alea toata ziua. Ei nu mananca multa mancare, mananca non-alimente ce nu satura.

Caracteristicile unei gustari ideale:

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

- usor de cumparat;
- usor de transportat;
- usor de mancat( inclusiv pe

fuga);
- satioasa;
- hrana adevarata;
- sa fie de preferat o sursa de proteine si grasimi
- sa acopere o pofta
- sa nu dea dependenta

Top 10 gustari sanatoase intr-o dieta low carb:

1) Nuci: romanesti, macadamia, caju, pecan, braziliene, migdale, nuca de cocos, etc – 30-50 grame;

2) Seminte: floarea soarelui, dovleac, in, susan, etc – 30-50 grame;

3) Ciocolata neagra 85% cacao – 30-50 grame;

Continuarea articolului pe site-ul lui Andrei Laslau, www.andreilaslau.ro.

Pe

Andrei Laslau il gasesti si pe Facebook AICI.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies