Afla care sunt semnele care iti arata ca relatia ta a atins termenul de expirare!

Afla care sunt semnele care iti arata ca relatia ta a atins termenul de expirare!
Afla care sunt semnele care iti arata ca relatia ta a atins termenul de expirare!

Ruperea unei relatii este un lucru dureros de care fiecare persoana se teme, insa uneori este necesar pentru ca relatia respectiva este sortita pieirii. Iata care sunt semnele care iti arata acest lucru.

Nu mai faceti sex. Desi sexul nu este cel mai important aspect intr-o relatie, este foarte important pentru legatura ce se creeaza intre voi doi. Odata ce sexul nu mai exista, se pierde si legatura.

Petreceti tot mai putin timp impreuna. Daca fiecare dintre voi alege sa petreaca tot mai mult timp departe unul de celalalt, ar trebui sa va dea de gandit.

Nu mai comunicati.

Daca preferi sa iti suni prietena in loc sa il suni pe el atunci cand ai o problema, inseamna ca incepeti sa pierdeti una din cele mai importante aspecte dintr-o relatie: comunicarea. Odata ce aceasta a murit, relatia este foarte greu de resuscitat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Va certati tot timpul.

Fie ca este vorba de lucruri importante sau nimicuri, certurile pot duce la scandaluri care nu fac altceva decat sa va transforme viata impreuna intr-un chin.

Nu mai sunteti afectuosi unul cu altul. Este o diferenta mare intre sex si afectiune. Daca nu va mai tineti de mana, nu va mai imbratisati, nu va mai sarutati dimineata cand va treziti sau cand fiecare pleaca la munca, sunt semne clare ca ceva nu merge.

 

Sursa www.huffingtonpost.com



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies