Află care sunt tendințele în modă în anul 2023

Află care sunt tendințele în modă în anul 2023
Află care sunt tendințele în modă în anul 2023

Află din rândurile următoare care sunt cele mai noi tendințe în modă pe care să le încerci în 2023.

Noul An vine cu noi schimbări în materie de modă. Fie că vorbim despre haine, machiaje, tunsori sau manichiură, anul 2023 aduce cu sine noi tendințe în materie de modă.

Astfel, există anumite modele care vor fi la mare căutare în anul 2023 și pe care trebuie neapărat să le încerci.

Care sunt cele mai noi tendințe în modă pe care să le încerci în 2023

Citește și: 3 tunsori la modă în 2023, pentru femei de peste 50 de ani

Află care sunt tendințele în modă în anul 2023

Săptămâna modei la New York și la Londra a adus către publicul larg o paletă largă a tendințelor modei din anul 2023. Următorul eveniment grandios de modă care va contura imaginea creată de evenimentele precedente este Săptămâna modei de la Milano, care începe în data de 21 februarie.

Până atunci însă, designerii au prezentat o parte din tendințele cheie ale modei pe care trebuie să le urmărim anul acesta.

Află în continuarea articolului, care sunt noile tendințe în modă pe care trebuie neapărat să le încerci în 2023 și cum le integrezi în ținutele tale de zi cu zi.

Haine voluminoase

Fusta cu bule pare să revină în forță în 2023. Deși este o piesă vestimentară care nu este pe placul tuturor, designerii de modă au integrat-o cu ușurință în diferite ținute, punând accentul pe echilibrarea proporțiilor. Astfel, poți să o accesorizezi și tu cu un top mulat care să-ți evidențieze talia și partea de sus, astfel încât în partea de jos să fie de-a dreptul un spectacol de volum.

Acest look îți va oferi cu siguranță o notă de feminitate și cu ajutorul unei perechi de pantofi plini și eleganți vei asigura touchul final specific ținutei.

Volanele

Citește și: 4 tunsori pentru păr mediu pe care să le încerci în 2023

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Află care sunt tendințele în modă în anul 2023

Volanele reprezintă una dintre cele mai feminine tendință în materie de modă, iar anul 2023 se anunță a fi unul potrivit pentru a le purta cu mândri. Pentru anul 2023 designerii au pregătit o explozie de volane care îți vor permite să strălucești și să te simți extravagantă fie că vorbim despre volanele mici sau mari, combinate în diferite piese vestimentare.

Vorbind despre piesele vestimentare în compoziția cărora întâlnim volane întâlnim fusta cu volane, diferite topuri sau hanorace cu volane sau bluze extravagante cu volane spectaculoase.  

Imprimeu floral

Citește și: Ce culoare se poartă în 2023 și cum o accesorizezi

Află care sunt tendințele în modă în anul 2023

Când vorbim de tendințele modei pentru sezonul primăvară-vară 2023, florile au revenit în forță și sunt pregătite să aducă primăvara și pe ținute.

Florile au fost mereu integrate în cadrul ținutelor de vară prin intermediul culorilor spectaculoase și al impactului vizual pe care îl oferă. Astfel, în cadrul Săptămânii Modei de la Londra designerii vestimentari au adoptat imprimeurile florale combinate cu nuanțe strălucitoare și puternice pentru un impact maxim.

Așadar, merită să investiți în diferite piese vestimentare pătate de culorile pastelate ale unui câmp de flori deoarece acestea nu se vor demoda niciodată. De asemenea, optați pentru florile supradimensionate și statement, alegând modelele repetate la scară largă pe aproape orice.

Ce materiale se poartă în 2023

Citește și: Modele de unghii cu gel la modă în 2023

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Află care sunt tendințele în modă în anul 2023

Printre tendințele modei din anul 2023 se numără și anumite materiale care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă.

Dantela este unul dintre acestea. Indiferent de culoare și de piesa vestimentară, detaliile din dantelă sunt un aspect grozav pentru o ținută de primăvară/vară deoarece se armonizează perfect cu vremea caldă de afară.

Pe lângă rochiile vaporoase cu dantelă, ideale pentru nunțile din anul 2023, cămășile din dantelă oferă la rândul lor o notă de feminitate combinată cu romantism.

Pielea, la rândul ei este un material care a făcut furori în toamna anului 2022, cunoscând o creștere bruscă a popularității. În 2023 acest material integrat în diferite piese vestimentare vine în antiteză cu ceea ce reprezintă dantela și oferă purtătorului un look cool și elegant în același timp. Pielea poate fi regăsită cu ușurință atât în compoziția jachetelor, a fustelor, pantalonilor, dar și în cadrul paltoanelor de piele care cu siguranță te vor ajuta să ieși din anonimat.

Astfel, alege ceea ce te definește și nu uita că stilul ești tu atâta timp cât indiferent de ținută, porți hainele cu personalitate.

Află care sunt tendințele în modă în anul 2023



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De ce nu trebuie să-ți lipsească rozul din garderobă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies