Afla cat de gelos este partenerul tau, in functie de zodia lui!

Afla cat de gelos este partenerul tau, in functie de zodia lui!
Afla cat de gelos este partenerul tau, in functie de zodia lui!

Va cunoasteti de putin timp si ai vrea sa stii cat de gelos este partenerul tau? Uite cat de predispus este la un comportament posesiv, in functie de zodia sub care s-a nascut!

Berbec- Daca esti intr-o relatie cu un nativ nascut in zodia Berbec, s-ar putea sa devii tu geloasa fiindca partenerul tau nu iti acorda atentia dorita. Un Berbec este, in general, o fire independente si-si doreste sa aiba alaturi o partenera pe masura.

Taur- Fiindca este guvernat de planeta Venus, Taurul poate fi extrem de posesiv si de gelos cand simte ca ceva nu merge in directia dorita.

Insa, din fericire, nativul din zodia Taur stie sa fie si rabdator, fiindca isi doreste sa aiba parte de stabilitate.

Gemeni- Nativul Gemeni devine gelos destul de rar si, de obicei, doar cand are un motiv intemeiat sa aiba un comportament posesiv. In rest, este o fire sociabila si calma, motive pentru care te poti considera norocoasa ca ai alaturi un partener care se daruieste total.

Rac- Un Rac este gelos cand se simte nesigur pe el. De aceea, cand vezi ca se comporta asa, cel mai bine este sa discuti cu el si sa-i alungi temerile pe care le are. Doar asa isi va schimba comportamentul.

Leu- Nativului nascut in zodia Leu ii place sa conduca si sa fie in centrul atentie indiferent de mediul in care se afla.

Daca nu ii acorzi atentia cuvenita, va deveni gelos, moment in care fie va dramatiza, fie isi va cauta o alta persoana care sa-i satisfaca nevoile emotionale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Fecioara- Un barbat nascut in zodia Fecioara nu se exteriorizeaza atat de mult cand vine vorba de sentimentele pe care le are pentru persoana de langa el, dar nici nu va tolera un comportament care i pare neadecvat.

Balanta- Nativul acestei zodii este o fire echilibrata, care abordeaza situatiile cu calm si cu diplomatie. Cu toate acestea,  aceasta zodie va iesi din peisaj negresit cand va simti ca partenera nu mai este pe aceeasi lungime de unda cu el.

Scorpion- Relatia cu un Scorpion va fi intotdeauna intensa, insa va fi si incarcata de gelozia acestui nativ. Daca ii dai motive sa fie gelos, atunci ar trebui sa te astepti la un comportament furios din partea lui.

Sagetator- Un Sagetator este plin de viata, adora libertatea, dar si legaturile profunde. Acest nativ este rareori gelos, fiindca el are incredere deplina in partenera lui, dar si in abilitatile lui de a tine o femeie aproape.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Capricorn

- Capricornul este foarte stabil, ambitios si cu un puternic spirit practic. El nu este neaparat gelos, ci mai degraba este foarte sensibil la orice actiune a partenerei, care l-ar putea pune intr-o lumina nefavorabila.

Varsator- Nativul nascut in aceasta zodie are o minte deschisa, iar punctul lui forte este imaginatia. Cand vine vorba de o relatie sentimentala, Varsatorul nu este deloc gelos. Din contra, ofera destul de mult libertate partenerei de viata.

Pesti- Daca nativul din zodia Pesti are o relatie cu o persoana plina de viata, sociabila, care atrage cu usurinta atentia celor din jur, s-ar putea sa apara cateva semne de gelozie. De vina este nesiguranta in propria persoana, dar si teama ca ar putea suferi.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies