Afla cati copii trebuie sa faci - vezi ce spun astrele  

Afla cati copii trebuie sa faci - vezi ce spun astrele  
Afla cati copii trebuie sa faci - vezi ce spun astrele  

In astrologie, casa a cincea arata, printre altele, sansele de a da nastere copiilor si cum se intelege fiecare zodie cu acestia, daca nativii tind sau nu sa fie niste parinti potriviti.

In unele cazuri unde se analizeaza in amanunt astrograma, se poate indica probabilitatea numarului de copii.

In functie de astrograma personalizata, se poate face o idee in legatura cu tema copiilor, iar unele caracteristici generale ne sunt dezvaluite de catre asezarea planetelor, care ofera influenta prin energia lor. Iata ce putem deduce cu privire la copii, analizand casa a cincea pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Casa a cincea a Berbecului este guvernata de Soare, ce predispune la multa activitate si entuziasm; acesti nativi sunt deseori firi copilaroase, privesc copiii ca pe o

extensie a lor si de regula se implica mult in educatia si dezvoltarea acestora, desi nu au mereu rabdare cu ei. De regula nu au copii, dar cand isi doresc, au unul singur, maxim 2.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Taur

Casa a cincea a Taurului este guvernata de Mercur. Aceasta planeta il incurajeaza pe Taur sa acorde atentie copiilor sai si sa ii indrume pe caile artistice, sa le dezvolte aptitudinile.

Taurul este predispus de cele mai multe ori sa aiba 2 fetite.

Gemeni

Casa a cincea a Gemenilor este guvernata de Venus, care ii face foarte afectuosi cu copiii, revarsandu-si dragostea asupra lor. Aceasta zodie este sub un semn dublu, ceea ce o predispune la a avea gemeni.

Rac

Casa a cincea a Racului este guvernata de Pluto, planeta ce accentueaza latura „mamoasa” a acestor nativi.

Sunt firi foarte emotive, care se ataseaza puternic. Atunci cand au copii, se preocupa excesiv de ei, le este greu sa accepte ca acestia cresc si ca au nevoie de ceva libertate.

Citeste continuarea pe yve.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies