Afla ce alimente te ajuta sa traiesti mai mult!

Afla ce alimente te ajuta sa traiesti mai mult!
Afla ce alimente te ajuta sa traiesti mai mult!

Pentru a-ti creste calitatea vietii si speranta de viata, uite ce alimente nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia ta.

Oul de prepelita este singurul ou dietetic care aduce o serie de beneficii organismului, fara a avea contraindicatii, chiar daca este consumat crud sau fiert. Fata de oul de gaina, cel de prepelita are o valoare nutritionala de patru ori mai mare, contine de cinci ori mai mult fosfor, de peste sapte ori mai mult fier, de 15 ori mai multa vitamin B2 si de sase ori mai multa vitamin B1.

Ouale de prepelita mai contin calciu, zinc, sulf si potasiu.

Un alt aliment miraculous este mierea. Aceasta imbunatateste memoria si previne imbatranirea organismului. In plus, contine toate vitaminele si mineralele de care are nevoie corpul.

Cea mai bogata sursa de grasimi mononesaturate este uleiul de masline. Acesta previne ateroscleroza si imbunatateste memoria. Potrivit studiilor, uleiul de masline previne aparitia bolilor de inima prin scaderea colesterolului rau.

Niciun alt ulei natural nu contine o cantitate atat de mare de acid monosaturat precum uleiul de masline.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Un alt aliment benefic este fasolea. Continutul bogat in protein o face un bun inlocuitor al carnii. In plus, este o sursa importanta de fibre si are un indice glicemic scazut.

Fasolea regleaza digestia, tensiunea arterial, glicemia si colesterolul.

Specialistii mai recomanda sa consumam cu regularitate peste si fructe de mare, pentru ca aduc organismului cateva substante nutritive pe care niciun alt aliment nu le poate oferi. Contin grasimi Omega-3, vitamin D si seleniu. Au un continut ridicat in proteine, dar scazut in grasimi saturate. Considerat hrana pentru creier, pestele ar trebui consumat de 3 ori pe saptamana.

##VIDEO2919##



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Pizza cu legume. Va aduce întotdeauna un strop de prospețime și bucurie pentru toți!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies