Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana! Uite ce spune astrologul

Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana! Uite ce spune astrologul
Afla ce iti rezerva astrele in aceasta saptamana! Uite ce spune astrologul

Mariana Cojocaru iti dezvaluie ce spun astrele despre saptamana care tocmai a inceput.

Berbec

Sensibilitate crescuta in aceasta perioada. Trebuie sa fiti atenti la sanatate si la dusmanii vizibili si invizibili. Este nevoie de o simpla scanteie pentru ca lucrurile la locul de munca sa scape de sub control.

Taur

Sunteti intr-o perioada buna. Primiti vesti de la prieteni. Se anunta reuniuni, regasiri, revenirea unor prieteni din copilarie. Daca simtiti ca aveti nevoie de un ajutor apelati la cineva influent.

Gemeni

Sunteti inspirat de cariera, aveti sanse sa va consolidati pozitia sociala. Insa tot cariera va da de gandit. Trebuie sa multumiti pe toata lumea.

Rac

Aveti parte de deplasari. In aceasta perioada aveti vise premonitorii, veti trage semnale cu ceea ce trebuie sa faceti pe viitor. Incercati sa impacati si capra si varza.

Leu

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Aveti parte de activitate in sectorul

astro- financiar. Va indepliniti o dorinta mai veche si revin parteneriate din trecut.

Fecioara

Va confesati jumatatii cu ce va apasa. Venus este balnd si ingaduitor si va schimba caracterul si personalitatea.

Balanta

Cereti sfatul batranilor daca sunteti impas. Aveti parte de tranzactii care va ajuta sa obtineti bani lichizi sau sa rezolvati o chestiune imobiliara.

Scorpion

Trebuie sa va bazati pe intuitie si nu pe instinct.

Aceasta va indica drumul corect. Stati, gaditi, analizati lucrurile si abia apoi luati decizia. Actionati cu calm.

Sagetator

Trebuie sa fiti atenti pentru ca amici devin inamici si viceversa. Daca pana acum erati sigur ca a multe lucruri se vor concretiza, situatia se schimba peste noapte.

Capricorn

Trebuie sa fiti toleranti, impaciuitori si spirituali. Mai mult ca niciodata, veti incerca sa creeati aliante, veti fi mult mai intelepti.

Impacarea este cuvantul cheie in acesta perioada.

Varsator

Cu o mana luati bani, cu cealalta achitati datorii. Sunteti in cautarea de noi surse de castig. Este o perioada importanta pentru ca luna plina aduce castiguri.

Pesti

Lectiile de viata pe care le-ati trait pot fi reaplicate. Cele noi trebuie insusite si aplicate. Trebuie sa va schimbatui mentalitatea, modul de actiune.

##VIDEO17906##



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies