Afla ce nu-i place la tine, in functie de zodia lui! Iata de ce sa tii cont daca vrei ca relatia voastra sa fie de durata!

Afla ce nu-i place la tine, in functie de zodia lui! Iata de ce sa tii cont daca vrei ca relatia voastra sa fie de durata!
Afla ce nu-i place la tine, in functie de zodia lui! Iata de ce sa tii cont daca vrei ca relatia voastra sa fie de durata!

Astrologii iti spun care sunt lucrurile pe care partenerul tau nu le agreeaza la tine, in functie de zodia sub care s-a nascut.

Berbec- Barbatul Berbec nu vrea alaturi o partenera care sa fie mereu de acord cu el, fiindca este genul de persoana care iubeste provocarile.

Taur- Taurului nu ii plac femeile care nu sunt pe aceeasi lungime de unda ca el. El isi doreste o partenera care sa fie mereu gata de actiune, mai ales in pat.

Gemeni- Barbatului nascut in zodia Gemeni nu ii plac femeile care nu au simtul umorului.



Rac- Barbatul Rac asteapta de la partenera lui sa-i arate ca este o buna gospodina, fiindca acest nativ este atasat de casa si familie.

Leu- Barbatului Leu nu ii plac femeile care nu au grija de ele. Nativul acestei zodii vrea sa aiba alaturi o partenera care sa straluceasca mereu.

Fecioara- Barbatul Fecioara uraste cel mai mult prostia, asadar ai grija cat de mult glumesti cu el.


Balanta-
Nativul acestei zodii uraste momentele in care nu poti fi la fel de visatoare ca si el. Nu mai incerca sa-l aduci tot timpul cu picioarele pe pamanat.

Scorpion- Barbatul Scorpion uraste femeile care se cearta zgomots, care tipa si care nu pot fi rationale.

Sagetator-
Nativul acestei zodii vrea ca partenera lui sa ii impartaseasca pasiunile, altfel va fi profund dezamagit.


Capricorn- Barbatului Capricorn nu ii plac femeile care se plang tot timpul, mai ales in prezenta lui.

Varsator-
Nativul acestei zodii nu vrea sa asiste la dramele tale emotionale ce tin de relatia voastra. El este de parere ca nu greseste cu nimic.

Pesti-
Nativul acestei zodii are nevoie de o persoana care sa-i asculte problemele.
Altfel, iti va reprosa tot timpul ca nu iti pasa de el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Antoni și Rebecca, întâlnire în afara casei. Mărturisirile emoționante pe care tânărul i le-a făcut brunetei. „M-a făcut să realizez că și eu m-am îndrăgostit.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies