Afla ce nu suporta partenerul tau intr-o relatie, in functie de zodia lui!

Afla ce nu suporta partenerul tau intr-o relatie, in functie de zodia lui!
Afla ce nu suporta partenerul tau intr-o relatie, in functie de zodia lui!

Uite ce lucruri nu suporta partenerul tau in functie de zodia in care s-a nascut. Iata de ce sa tii cont.

Berbec- Nu-l face sa se simta aiurea in legatura cu deciziile pe care le ia, chiar daca are tendinta sa se arunce cu capul inainte cand trebuie sa ia o decizie.

Taur- Partenerului nascut in zodia Taur nu ii place sa fie grabit, altfel se va simti inconfortabil in preajma ta, mai ales ca el este o fire destul de rabdatoare cu cei din jurul lui.



Gemeni- Nu-l face sa se simta respins, fiindca el cauta afectiune si apropiere, cu toate ca este o fire destul de selectiva.

Rac-
Partnerului nascut in zodia Rac nu-i place sa fie lasat pe dinafara sau neglijat. Lui ii place sa fie inclus in viata partenerei lui, din toate punctele de vedere.

Leu- Nativului Leu nu-i place sa se profite de el, chiar daca el este darnic cu cei din jurul lui, fara sa aiba pretentia sa i se ofere ceva in schimb.
Insa totul are o limita pentru el.

Fecioara- Nu-i da senzatia ca nu il apreciezi, fiindca in astfel de momente nativul Fecioara incepe sa se indoiasca de el. In plus, incearca sa nu-i invadezi spatiul intim.

Balanta-
Barbatului nascut in zodia Balanta nu ii place sa fie sufocat. Chiar daca el este o fire sociabila, uneori ii place singuratatea si la sfarsitul unei zile incarcate are nevoie de spatiu.


Scorpion- Daca partenerul tau este nascut in zodia Scorpion, nu-i da impresia ca nu pui pe primul loc dragostea si devotamentul tau pentru el, fiindca el este destul de selectiv in alegeri.

Sagetator- Nu-l face sa simta ca a gresit oferindu-ti a doua sansa. Nativul Sagetator poate fi o fire care iarta cu usurinta, insa chiar daca te-a acceptat inapoi, nu te poti comporta ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.


Capricorn- Nu-l face sa se simta nedorit si nici nu-i da impresia ca nu-ti pasa de sentimentele lui. Altfel, se va detasa de relatie cu usurinta.

Varsator- Nativului nascut in zodia Varsator nu ii place sa i se impuna lucrurile pe care trebuie sa le faca. Cu toate ca este genul de persoana care respecta regulile, nu se conformeaza cu usurinta.


Pesti- Nu-ti face partenerul nascut in zodia Pesti sa simta ca sentimentele lui sunt nesemnificative pentru tine, fiindca el este o fire devotata si poate suferi cu usurinta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies