Ne putem face masti cu orice pentru ca alimentele contin nutrienti buni. Este important sa mancam alimente care ne hranesc. La fel este de important sa folosim ce ne ramane de la gatit in favoarea tenului nostru.
Irina Reisler iti spune care sunt trucurile sale pentru a face masti si tratamente pentru orice tip de ten.
" Daca am facut o salata si ne-a ramas castrevete, putem aplica feliute pe ten. Castravetele contine foarte multa apa si hidrateaza tenul.", spune Irina Reisler.
"O banana daca ramane si este prea coapta, o poti pasa si poti face o masca faciala. Am sa prepar o masca pentru tenul gras-mixt sau pentru porii deschisi, o masca astringenta. Ai nevoie de un albus de ou, il batem bine, punem cativa stropi de lamaie, amestecam bine si aplicam. Stam cu ea 20- 30 de minute. Se clateste apoi cu apa calduta. Putem face inainte un peeling natural cu tarate.", continua specialista.
Galbenusul de ou se combina cu uleiul de masline si obtinem o masca pentru orice tip de ten si chiar pentru par.
Putem pune felii de cartofi pe fata pentru a scapa de cearcane. Se pun pe pleoape.
Daca te masezi cu un cub inghetat de ceai verde in jurul ochilor, poti scapa de cearcane. Se aplica in fiecare dimineata.
##VIDEO20664##
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro