Afla ce sani le plac barbatilor, in functie de zodia in care sunt nascuti!

Afla ce sani le plac barbatilor, in functie de zodia in care sunt nascuti!
Afla ce sani le plac barbatilor, in functie de zodia in care sunt nascuti!

Esti curioasa sa stii ce sani prefera barbatii? Iata ce spun astrele despre preferintele lor!

Berbec- Nativului nascut in zodia Berbec prefera sanii mari si asta pentru ca adora femeile voluptoase, cu forme. Insa trece cu vederea peste acest aspect daca ii pica cu tronc o femeie.

Taur- Un Taur va alege intotdeauna naturalul, cu alte cuvinte nu este prea pretentios cand vine vorba de aspectul fizic al partenerei. Nu-l intereseaza foarte mult marimea sanilor, dar prefera un bust ferm.

Gemeni- Nativul din zodia Gemeni prefera sanii de dimensiuni medii. Important este sa fie usor conici, fermi si obraznici.

Rac- Barbatul Rac pune foarte mult accent pe felul in care arata sanii partenerei. Ca sa-i atraga atentia o femeie, trebuie sa aiba sanii mari si fermi. Altfel, va fi destul de greu de cucerit.

Leu- Daca vrei sa atragi un barbat nascut in zodia Leu prin felul in care arati, ar trebui sa fii cat mai naturala.

Nativului nascut in aceasta zodie prefera sanii care arata perfect, sunt fermi si „usor in vant”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara- Exigent din fire, barbatul nascut in zodia Fecioara isi doreste o partenera care sa aiba sani perfecti. Nu accepta sub nicio forma sanii asimetrici.

Balanta- In general, barbatul Balanta prefera sanii de dimensiuni mari, dar n-ar spune „nu” nici sanilor de dimensiuni mai mici.

Tot ce conteaza este sa fie sexy si perfect conturati.

Scorpion- La fel ca si nativii nascuti in zodia Rac, Scorpionii viseaza la partenere cu sani cat mai mari si perfect conturati. Ei incurajeaza chiar si implanturile cu silicon cu scopul de a-si vedea fanteziile implinite.

Sagetator- Nativul nascut in zodia Sagetator este interesat mai mult de forma sanilor partenerei, decat de dimensiunea lor.

Slabiciunea lor cea mai mare sunt sfarcurile si din acest motiv urasc sutienele.

Capricorn- Barbatul din zodia Capricorn este foarte critic cand vine vorba de forma sanilor partenerei. El iubeste sanii rotunzi, de dimensiuni potrivite.

Varsator- Nativii din zodia Varsator adora sanii de dimensiuni mici fiindca fac parte din fanteziile lor. In plus, nu le plac femeile care incearca sa mascheze acest lucru cu ajutorul sutienelor cu push-up.

Pesti – Nativul din zodia Pesti are o obsesie pentru sanii conici, cu sfarcuri „in vant”. Daca ai fost inzestrata cu astfel de sani, cu siguranta vei fi pe gustul lui.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Metoda de înțărcare pe care a folosit-o Ileana Sterp pentru fiul ei cel mic, Damir. „Emoțional este foarte greu, am plâns, am suferit în interiorul meu!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies