Afla ce spune culoarea favorita despre tine! Iata ce simbolistica speciala are!

Afla ce spune culoarea favorita despre tine! Iata ce simbolistica speciala are!
Afla ce spune culoarea favorita despre tine! Iata ce simbolistica speciala are!

Care e culoarea ta favorita? Raspunde repede, fara sa te gandesti prea mult!

 

ALB: simbolizeaza puritatea, inocenta, naivitatea darsi tineretea. Daca sunteti mai in varstasi va place albul atunci sunteti perfectionisti, putin melancolici dupa tineretesi doriti sa recuperate timpul pierdut. O alta conotatie a albului e legata de dorinta de simplitate.
ROŞU: culoarea puterii, sanatatiisi a vitalitatii. Omul rosu e active, dinamic, viguros, agresiv, impulsiv, ambitios sau incapatinat, determinat sa obtina ceea ce isi doreste.
Optimist, suporta greu monotonia, agitat, deloc introspective, are tendinta de a-i judeca pe ceilaltisi chiar de a-i blama in anumite situatii. Daca totusi o persoana linistita prefera rosul atunci are nevoie de caldura, puteresi pofta de viata sau poate masca adevaratele trairi cu un calm aparent. Dar, rosu este de obicei ales de oamenii cu firi deschisesi fara complicatii.
GALBEN: culoarea fericirii, intelepciunii si imaginatiei, este ales de catre tipul aventuros mental, cautand noutateasi auto-implinire.
Galben, de obicei, arata o personalitate solara, perspicace, cu spirit afaceristsi un puternic simt al umorului. Este culoarea intelectului. a oamenilor cu minte clarasi precisa, increzatori in propria viziunesi cu idealuri inalte. Uneori pot evita responsabilitatile, preferind libertatea de gindiresi actiune.
VERDE: armoniesi echilibru. Simbolizeaza speranta, reinnoireasi pacea. Omul verde e de obicei placut, blandsi sincer. Verzii sunt, in general, oameni orientate spre comunitate, sociabili dar care prefera pacea cu orice pret.
Sunt de obicei mult prea modesti, rabdatori, rafinati, manieratisi foarte bine educati.
ALBASTRU: linistit, plin de compasiune, grijuliu, delicat, introspect, conservator cu un puternic simt al datoriei. Rabdator, perseverant, constiincios, sensibil, controlat, ii place sa fie admirat pentru caracterul constant. Uneori devine inflexibilsi exagerat de ingrijorat.
Citeste mai multe pe ElaCraciun.ro

ALB: simbolizeaza puritatea, inocenta, naivitatea darsi tineretea.

Daca sunteti mai in varstasi va place albul atunci sunteti perfectionisti, putin melancolici dupa tineretesi doriti sa recuperate timpul pierdut. O alta conotatie a albului e legata de dorinta de simplitate. 

ROŞU: culoarea puterii, sanatatiisi a vitalitatii. Omul rosu e active, dinamic, viguros, agresiv, impulsiv, ambitios sau incapatinat, determinat sa obtina ceea ce isi doreste. Optimist, suporta greu monotonia, agitat, deloc introspective, are tendinta de a-i judeca pe ceilaltisi chiar de a-i blama in anumite situatii.
Daca totusi o persoana linistita prefera rosul atunci are nevoie de caldura, puteresi pofta de viata sau poate masca adevaratele trairi cu un calm aparent. Dar, rosu este de obicei ales de oamenii cu firi deschisesi fara complicatii. 

GALBEN: culoarea fericirii, intelepciunii si imaginatiei, este ales de catre tipul aventuros mental, cautand noutateasi auto-implinire. Galben, de obicei, arata o personalitate solara, perspicace, cu spirit afaceristsi un puternic simt al umorului.
Este culoarea intelectului. a oamenilor cu minte clarasi precisa, increzatori in propria viziunesi cu idealuri inalte. Uneori pot evita responsabilitatile, preferind libertatea de gindiresi actiune. 

VERDE: armoniesi echilibru. Simbolizeaza speranta, reinnoireasi pacea. Omul verde e de obicei placut, blandsi sincer. Verzii sunt, in general, oameni orientate spre comunitate, sociabili dar care prefera pacea cu orice pret. Sunt de obicei mult prea modesti, rabdatori, rafinati, manieratisi foarte bine educati. 


ALBASTRU: linistit, plin de compasiune, grijuliu, delicat, introspect, conservator cu un puternic simt al datoriei. Rabdator, perseverant, constiincios, sensibil, controlat, ii place sa fie admirat pentru caracterul constant. Uneori devine inflexibilsi exagerat de ingrijorat. 

Citeste mai multe pe ElaCraciun.ro

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies