Afla ce spune zodia in care te-ai nascut despre comportamentul tau atunci cand bei prea mult

Afla ce spune zodia in care te-ai nascut despre comportamentul tau atunci cand bei prea mult
Afla ce spune zodia in care te-ai nascut despre comportamentul tau atunci cand bei prea mult

Te-ai intrebat vreodata de ce atunci cand bei cateva pahare esti fie penibila fie amuzanta? Se pare ca zodia in care te-ai nascut are un cuvant important de spus in acest sens.

Berbec

Berbecilor le place sa petreaca si cateodata nu stiu sa spuna stop. Le place sa participe la concursuri de baut shoturi. Sunt amuzanti iar uneori pot prinde curaj la flirt. Daca exagereaza cu bautura pot deveni uneori badarani.

Taur

Taurii prefera sa bea pentru a se relaxa si nu neaparat pentru a se imbata. Daca se intampla sa intreaca masura, taurul devine genul neindemanatic care varsa vinul din pahar pe covor si spune multe glume.

Devin foarte vorbareti dupa cateva pahare!

Gemeni

Gemenii pot sa bea destul de mult fara sa isi schimbe comportamentul. Daca beau peste masura nu iti vei da seama ca sunt ametiti deact in momentul in care li se face rau. Pana atunci discuta, zambesc, se comporta destul de normal.

Rac

Atunci cand beau racii devin obositi si emotionali.

Isi amintesc de toate necazurile si durerile si incep sa se planga. Pana sa ajunga la acest stadiu insa, sunt parteneri de bautura execelenti.  Stiu sa intretina atmosfera.

Leu

Leilor le place sa bea si sa danseze. Sunt dansatori innascuti iar cand beau adora sa se dea in spectacol pe ringul de dans. Daca pierd sirul paharelor cu alcool, pot ajunge sa fie putin penibili.

Noroc ca acest lucru nu se intampla prea des, avand in vedere ca leii stiu sa se controleze.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Fecioara

Fecioarele sunt cerebrale si simt nevoia sa fac ordine in orice situatie s-ar afla. Daca sunt iesite cu un grup de prieteni de obicei fecioarele sunt cele care nu beau mai mult de un pahar si ajung sa aiba grija de cei care o fac.

Rareori se imbata dar si cand o fac, se transforma in cele mai seducatoare persoane!

Balanta

Balantele adora sa participe la tot felul de evenimente si sa socializeze la un pahar. Din nefericire balantelor le lipseste autocontrolul si reusesc de multe ori chiar sa creeze scandal, daca beau prea mult. De cele mai multe ori cand se intampla asta, a doua zi nu isi mai amintesc nimic.

Scorpion

Niciodata sa nu le spui scorpionilor ca au baut destul! Ei stiu mai bine cand sa se opreasca… atunci cand e prea tarziu. Acestora nu prea le pasa de parerile celor din jur. In general sunt parteneri excelenti de bautura pentru ca stapanesc foarte bine arta conversatiei si flirtului.

Sagetator

Daca sunt bauti, sagetatorii nu se pot abtine si dezvaluie toate secretele pe care le stiu.

In rest sunt persoane amuzante cu care iti face placere sa iesi seara in oras. Daca se afla in dispozitia necesara sunt petrecareti nevoie mare si reusesc sa insufle tuturor starea lor de spirit!

Capricorn

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Capricornii sunt practici

si nu le place sa dea foarte muti bani pe bautura insa ca si in cazul altor zodii, si capricornii pot face exceptii. Le place sa petreaca in stil mare cand o fac, chiar daca se intampla rar si fac cinste tututor persoanelor din gasca.

Varsator

Varsatorii si alcoolul nu prea sunt compatibili insa daca se ametesc devin foarte incapatanati iar daca le intra o idee in cap nimeni si nimic nu ii poate face sa renunte la ea. Daca ei sunt cei care organizeaza petrecerea s-ar putea sa bea cateva pahare in plus.

Pesti

Pestii sunt firi mai timide si singurul lucru care ii scoate din cochilie este un pahar de alcool. Se simt bine atunci cand sunt cu prietenii si pot fi chiar distractivi la o petrecere, daca prind curaj. Sunt persoane placute care nu exagereaza cu bautura.

 

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cum să-ți atragi soțul de vis: 5 tehnici de manifestare care funcționează

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies