Afla ce spune zodia in care te-ai nascut despre parul tau

Afla ce spune zodia in care te-ai nascut despre parul tau
Afla ce spune zodia in care te-ai nascut despre parul tau

Semnele zodiacale nu influenteaza doar personalitatea ci spun multe si despre parul tau. Uite ce coafuri de avantajeaza!

Berbec

Berbecii au parul des si usor ondulat iar unii chiar bucle frumos conturate. De multe ori acestia iau decizii pripite in ceea ce priveste schimbarile de look si nu aleg mereu coafura care ii avantajeaza. Acest lucru nu face decat sa  alimenteze frustrarile pe care deja le au. Asculta sfaturile stilistilor pentru look-uri reusite!

Taur

Reprezentantele acestei zodii sunt traditionaliste si nu pot imbratisa tunsori iesite din comun.

De obicei aleg coafuri feminine si culori calde in ceea ce priveste parul. Taurii sunt practici, eleganti si simplii de aceea vor alege mereu o coafura care este usor de facut si care nu necesita prea multe produse de styling.

Gemeni

Gemenii adora look-urile versatile insa care nu sunt pretentioase. Folosesc diferite produse de styling pentru a-si schimba coafura frecvent. Celebritatile si revistele glossy sunt sursa lor de inspiratie.

Pot petrece ore intregi in fata oglinzii doar pentru a realiza coafura perfecta.

Rac

Femeile rac iubesc coafurile girly. Poarta fie parul lung si drept fie bucle lejere. Acest tip de coafuri le completeaza tinutele compuse din jeansi si cizme cowboy! Incearca coada de cal prinsa in varful capului!

Leu

Leoaicele au parul lung si firul gros. Nu urmaresc trendurile ci mai degraba se axeaza pe look-uri care le avantajeaza.

Sunt incapatanate din fire asa ca schimbarile bruste nu sunt genul lor. Incearca sa te coafezi folosind o perie rotunda si uscatorul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Fecioara

Fecioarele prefera tunsorile medii sau scurte care pot fi coafate in diferite moduri. Nu le place sa poarte in fiecare zi acelasi tip de coafura.

Perfectioniste, fecioarele vor insista pana cand fiecare fir de par este la locul lui si nu vor dezvalui cat timp le ia sa se aranjeze dimineata.

Balanta

Look-urile sofisticate si elegante sunt semnatura balantei. Reprezentantele acestei zodii sunt flexibile si isi pot schimba coafura in functie de tinuta abordata. Daca esti balanta, poarta acesorii moderne pentru par.

Scorpion

Scorpionii prefera sa pastreze un aer sexy si misterios in jurul lor.

Abordeaza look-uri diferite in functie de starea de spirit. De cele mai multe ori opteaza pentru bucle bine definite si suvite deschise la culoare.

Sagetator

Femeile nascute sub semnul sagetatorului sunt distractive si optimiste. Caracterul lor se reflecta in tipul de coafuri pe care il abordeaza. Indiferent de lungimea parului, sagetatorii poarta coafuri excentrice si culori vibrante.

Capricorn

Capricornii sunt perfectionisti insa se pot adapta usor schimbarilor de look.

Prefera coafurile practice si adora sa experimenteze  tendinte noi, indiferent ca vorbim de tunsori sau culoarea parului.

Varsator

Varsatorii iubesc libertatea si adopta tendintele propuse de stilisti. Extravaganta este cuvantul cheie care ii defineste. De cele mai multe ori poarta parul drept.

Pesti

Pestilor le place parul lung. Nu vor face o schimbare de look decat in momentul in care sunt absolut siguri de ceea ce isi doresc.

Incearca si tunsori mai scurte daca esti nascuta in zodia pesti.

 

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Secretul pentru un chec pufos. Ai nevoie de câteva ingrediente!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jucătorii echipei naționale, gest inedit pentru gazde. Ce au făcut tricolorii după eliminarea de la EURO 2024 - FOTO

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies