Află cum a impresionat-o pe Teo Trandafir unul dintre concurenţii de la “Vrei să fii milionar?”: “Eşti un pachet de emoţii fantastice!”

Află cum a impresionat-o pe Teo Trandafir unul dintre concurenţii de la “Vrei să fii milionar?”: “Eşti un pachet de emoţii fantastice!”
Află cum a impresionat-o pe Teo Trandafir unul dintre concurenţii de la “Vrei să fii milionar?”: “Eşti un pachet de emoţii fantastice!”

Angel Feraru, unul dintre concurentii editiei de astazi “Vrei sa fii milionar?”, pasionat de corpul uman si de “secretele” pe care le poate ascunde acesta, vine in fata telespectatorilor dornic de a-si depasi limitele si de a-si testa cunostintele de cultura generala dobandite.

 

In prezent, de profesie tehnician radiolog, fost asistent medical generalist, concurentul Angel Feraru face o declaratie emotionanta in fata lui Teo Trandafir, atunci cand dezvaluie motivul care l-a determinat sa aleaga actuala profesie.

 

“Lucram intr-o clinica de Chirurgie plastica, ajutam lumea, dar erau situatii cand oamenii apelau la ajutorul de specialitate doar pentru confortul psihic, nu tratam, practic, afectiuni. Am simtit nevoia sa ajut oamenii mai mult, sa fiu mai eficient, si acum lucrez intr-o clinica, la radioterapie, unde sunt asistent medical de radiologie si operator la radioterapie. Lucram foarte mult cu oamenii bolnavi de cancer.

Am simtit sa fac acest lucru in memoria tatalui meu care a murit de cancer”, marturiseste Angel.    

 

“N-as fi crezut niciodata ca un om, atat de pozitiv, de vesel, este extrem de emotiv, de fapt. Esti un pachet de emotii fantastice! In meseria ta, n-ai fi cine esti, daca n-ai fi asa cum esti”, spune Teo atunci cand lui Angel i se gatuieste vocea de emotie, vorbind despre familia sa.

 

Cum s-a descurcat Angel Feraru in cel mai indragit si longeviv concurs televizat de cultura generala, aflati in editia “Vrei sa fii milionar?” din aceasta seara.

 

Nu ratati astazi, o editie de exceptie “Vrei sa fii milionar?”, cu Teo Trandafir, de la ora 22:30. Emisiunea se difuzeaza saptamanal, in fiecare zi de luni si marti, de la ora 22:30.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum să prepari cele mai bune PÂRJOALE de POST. Nici nu îţi vei da seama că nu au carne!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies