Afla cum iti ingrijesti pielea nebronzata si ce trucuri de machiaj trebuie sa pui in aplicare toamna!

Afla cum iti ingrijesti pielea nebronzata si ce trucuri de machiaj trebuie sa pui in aplicare toamna!
Afla cum iti ingrijesti pielea nebronzata si ce trucuri de machiaj trebuie sa pui in aplicare toamna!

Sezonul rece este cea mai mare provocare pentru pielea nebronzata: o face sa para si mai alba si ii accentueaza lipsa stralucirii. Iar pentru ca este si foarte delicata, o si poate sensibiliza destul de puternic. Cum faci sa tii pasul cu schimbarile de sezon? Te ajutam cu cateva trucuri pentru ingrijirea pielii albe. Machiajul isi are si el locul lui esential!

 

Ingrijirea pielii si SPF-ul
Stiai ca razele soarelui pot fi la fel de periculoase ca si vara in sezonul rece? Razele UVA se afla in atmosfera pe tot parcursul anului si produc imbatranirea prematura. Razele UVB, cele care bronzeaza pielea, desi sunt mai slabe ca intensitate iarna, exista in atmosfera si patrund chiar si prin patura de nori.

Ingrijirea pielii si SPF-ul

Stiai ca razele soarelui pot fi la fel de periculoase ca si vara in sezonul rece? Razele UVA se afla in atmosfera pe tot parcursul anului

si produc imbatranirea prematura.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Razele UVB, cele care bronzeaza pielea, desi sunt mai slabe ca intensitate iarna, exista in atmosfera si patrund chiar si prin patura de nori.

 

Citeste continuarea pe www.andreearaicu.ro

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies