Afla cum poti sa slabesti cu dieta cu miere si scortisoara!

Afla cum poti sa slabesti cu dieta cu miere si scortisoara!
Afla cum poti sa slabesti cu dieta cu miere si scortisoara!

Credeai ca numai pentru femeile de astazi mentinerea greutatii ideale poate reprezenta o problema?

Ca nu mai tu te chinui sa tii diete si sa te pastrezi in forma? Ei bine, si pe vremea bunicii ori a strabunicii multe femei cautau sa mai reduca din kilogramele in plus, urmand fel de fel de diete... toate cat se poate de naturale. Fara pilule si prafuri!

Iti prezentam azi una dintre... dietele bunicii.

Cum sa slabesti cu miere si scortisoara

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Intr-o cana mare cu apa fierbinte se pune

o lingura de miere si o jumatate de lingura de scortisoara, proaspat macinata (este mai buna la gust si proprietatile ei sunt mai puternice). Se lasa sa dea in clocot, apoi se raceste si se imparte in doua, o jumatate de cana se va bea dimineata pe stomacul gol (nici macar apa chioara nu trebuie bauta inainte), iar cealalta jumatate de cana seara, inainte de culcare (nu inainte de a-ti fi pregatit portia pentru a doua zi).
Dupa ce ai baut portia de seara, nu trebuie sa mai consumi nimic altceva.

Amestecul de miere si scortisoara va duce la accelerarea ardeilor. Astfel, vei reusi sa pierzi pana la 2 kg intr-o saptamana, fara sa depui vreun alt efort.

In plus, vei vedea ca are efect si asupra colaceilor de pe burtica, grasimea de pe aceasta parte a corpului fiind mai usor de dizolvat decat in cazul altor diete.

Nu trebuie sa faci modificari substantiale in dieta zilnica. Sigur, intotdeauna ajuta diminuarea consumului de dulciuri, paine si grasimi.

Nu neglija nici miscarea- daca nu poti sa faci exercitii fizice, apeleaza macar la mersul pe jos. 1000 de pasi, in ritm sportiv, pot face minuni.
Sursa: www.antenasatelor.ro




Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prăjitura cu căpșuni, rețeta delicioasă a Elwirei Petrei. „Neapărat încercați rețeta asta”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies